Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit keres egy nő egy férfiban?
Mi az ami ismerkedés során döntő, hogy szimpatikus-e neki vagy nem.
Most tekintsünk el a pénztől, meg az extrém jóképűségtől.
Egy átlagos lány, átlagos férfival randizik.
Oké, hogy minden nőnek más fontos, de valami séma csak van ami kisebb nagyobb mértékben minden lányra igaz.
26 vagyok, jelentős társkeresési zavarokkal küzdök. Pedig van dumám, sokat beszélek, még sincs meg bennem a "plusz"
Mi ez a plusz? Mivel lehet levenni egy nőt a lábáról?
Komoly kapcsolatot keresek, még csak az sincs h azért nem sikerül, mert csak szex kéne.
Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy pl az online ismerkedésben h ennyire egy ronda ember volnék, totál érdektelenek a leveleimre stb.
Annyi párt látok, akiknél a lány oda van a fiúért aki vele van, pedig látszólag semmi különleges nincs benne.
Csak még egyszer szeretnék én is egy ilyen pillantást egy olyan lánytól aki az én szememben is vonzó...
És a végén kapsz egy pofont, mert "hogy merészelted". Extrémebb esetben fel is jelent...
Az nagyon fontos, hogy figyeljen rám, érdekelje amit mondok, kérdezzen. Legyen udvarias, jó pont ha ismeri az alapvető illemtant (hol, ki megy be először, lesegíti a kabátom, ilyesmi). Ez nem tűnik extra dolognak, de sajnos manapság az. Ez is akkor jó, ha természetesen jön, tehát van egy magabiztossága az illetőnek, de nem nagyképű.
Nekem fontos a humor, hogy ne feszengjünk. Jó, ha lelkesedünk egymás témái iránt, tehát azonos az érdeklődésünk és az értékrendünk.
Szerintem ha egy nonek vonzo egy ferfi az amiatt van ahogy kinez/amit mond/ahogy mondja/talal kozos kapcsolodasi pontot/vagy epp annyira mas mint o hogy ez erdekes.
A leirasodbol nekem az jon le h ertelmes vagy,realisan latod a dolgokat,neha csak egyszeruen nem a szamunkra erdekes vagy vonzo embert sodorja elenk a veletlen.Semmit ne csinalj maskepp,esetleg randi vegen bucsuzaskor arcrapuszi,sok mosolygas,vicceskedes ha vevo ra a csaj.
Az valtozo es ketes kimenetelu hogy kinek mennyire jon be ha simogatjak,hozzaernek.Masodik randin szerintem meg lehet probalni megfogni a kezet.De pl elso randin boven eleg kontaktnak ha szellemileg/lelkileg egymasra hangolodtok es megbeszeltek kovetkezo alkalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!