Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit keres egy nő egy férfiban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit keres egy nő egy férfiban?

Figyelt kérdés

Mi az ami ismerkedés során döntő, hogy szimpatikus-e neki vagy nem.

Most tekintsünk el a pénztől, meg az extrém jóképűségtől.

Egy átlagos lány, átlagos férfival randizik.

Oké, hogy minden nőnek más fontos, de valami séma csak van ami kisebb nagyobb mértékben minden lányra igaz.

26 vagyok, jelentős társkeresési zavarokkal küzdök. Pedig van dumám, sokat beszélek, még sincs meg bennem a "plusz"

Mi ez a plusz? Mivel lehet levenni egy nőt a lábáról?

Komoly kapcsolatot keresek, még csak az sincs h azért nem sikerül, mert csak szex kéne.

Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy pl az online ismerkedésben h ennyire egy ronda ember volnék, totál érdektelenek a leveleimre stb.

Annyi párt látok, akiknél a lány oda van a fiúért aki vele van, pedig látszólag semmi különleges nincs benne.

Csak még egyszer szeretnék én is egy ilyen pillantást egy olyan lánytól aki az én szememben is vonzó...

2017. márc. 7. 12:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%

A "duma" semmit nem szamit, hiaba mantrazza minden elkeseredett no nelkuli srac ezt. Figyelni kell a nore, ereztetni, hogy erdekled, de nem olyan szinten, ami esetleg ketsegbeesest sugallna. (Erted, ne az jojjon le, hogy uristen vegre eljott velem egy no randira, MUSZAJ osszejonnom vele.)

En azert szeretem, ha ugy beszelgetunk egy sraccal mintha haverok lennenk, nem kell mindenfele hulye dumakat lokni, a vonzalmat inkabb erintesekkel stb mutassa ki, de a beszelgetes tartalmas legyen, ne mindenfele csajozo szovegbol alljon.

2017. márc. 7. 12:36
 2/15 anonim ***** válasza:
38%

Azt az egyet akitől hevesebben dobog a szíve,beleremeg a teste......és akire egy egész életre rábízhatja magát.

Ezt nem is lehet keresni, csak úgy jön, csak észre kell venni:)

2017. márc. 7. 12:37
 3/15 A kérdező kommentje:

szó nincs betanult csajozó sémákról, meg stb. spontán vagyok, átlagos 7 köznapi témákat hozok fel mindig.

Kétségbeesett erőlködés sincs hiszen nem "tukmálom" magam a nőre, viszont ritkán kezdeményezem a fizikai kontaktust.

itt lehet a baj?

Igenis merjem megfogni a kezét, vagy átkarolni, esetleg viccból a fenekére csapni?

2017. márc. 7. 12:38
 4/15 anonim ***** válasza:
75%

Egy átlagos lány soha nem megy el egy átlagos fiúval bármerre is. A nők mindig felfelé választanak...

Az a plusz általában egy genetikából adódó jóképűség szokott lenni,semmi más...

2017. márc. 7. 12:41
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
A fenekcsapkodast hagyd, jezusom, hany eves vagy? :D Az kapcsolatban mar okes, akkor is leginkabb otthon, nem nyilvanosan. A kezfogas oke, de ilyesmikre gondoltam foleg ha egymas mellett ultok pl megerinted a vallat, karjat mikor mondasz neki valamit, stb. Finom dolgokra, nem ilyen alpari parasztsagokra, mint a fenekcsapkodas :D
2017. márc. 7. 12:43
 6/15 anonim ***** válasza:
20%

És az adott férfi is rád bízhatja magát, vagy az "nem fontos, elvégre ő a férfi neki nem kell"

2017. márc. 7. 12:44
 7/15 A kérdező kommentje:

nem vagyok túl nagy sármőr, de eddig csinos barátnőim voltak.

Az azonban számít, hogy kölcsönös legyen. Mert volt olyan randim ahol nem jött be a csaj, nem volt kémia.

oké hogy a helyzetemből adódóan nem válogathatok, de aki nem vonz, az nem vonz...ez ellen nem tudok mit tenni.

2017. márc. 7. 12:45
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Pl baratom anno elso randinkon megfogta a kezem es elkezdte dorzsolni mert allitolag volt rajta valami kosz :D Nem emlekszem, valami tenyleg volt, ami megfogta azt hiszem. De pl ez is olyan dolog, hogy ha nem szimpi annyira a randipartnered, akkor inkabb eszre se veszed es nem foglalkozol vele. Ha szimpi es van merszed fogni hirtelen, hogy letorlod, akkor azt jelzi, hogy nem vagy merev es nem vagy zavarban az ilyesmitol. Ez csak egy pelda, hogy lazan kell az ilyesmihez is allni, ne azon feszeng negyed orat, hogy most megfogjam-e a kezet hanem ha valami alkalom van az erintesre akkor cselekedj termeszetesen.
2017. márc. 7. 12:47
 9/15 A kérdező kommentje:
pár éve mikor randizgattam és ugyanígy szingli voltam, bejött ez a vicces fenékpacsi, persze csak azoknál a lányoknál akiknél láttam h vevő a "hülyeségre" :)
2017. márc. 7. 12:47
 10/15 anonim ***** válasza:
Én már semmit!
2017. márc. 7. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!