Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos lányok, ti milyen pasikra vágytok?

Figyelt kérdés
Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy a kinézet mennyire fontos nektek és ha igen,milyen kinézetű pasik jönnek be.
2017. márc. 7. 01:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

Sportos, szálkás, de nem túlzottan izmos alkat, 180 cm körüli magasság, ápolt, igényes, jólöltözött és persze arcra is tetsszen, de ezen a téren elég rugalmas az ízlésem, lehet barna vagy kék szemű, fekete vagy szőke hajú, mindegy, csak legyen számomra helyes :) Külön hangsúlyoznám, hogy a kelet-ázsiai pasik nagyon bejönnek, de persze közülük sem mindenki.

Azért ilyen "magasak" az elvárásaim, mert csinos lány vagyok, vékony, sportos, sokak szerint nagyon szép arcú vagyok, jól öltözök stb. Szóval valamit valamiért, ugyebár.

20L

2017. márc. 7. 07:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Helyes arc és vad, pimasz tekintet. ;) Na, azoknál végem van.:D 170 cm-nél azért legyen magasabb. Férfias vállak. N
2017. márc. 7. 07:40
 13/15 anonim ***** válasza:
legyen magas és vékony, hosszú vállig érő egyenes hajú és hordjon bőrszerkót.. :D uhh igen ez kell nekem
2017. márc. 7. 21:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem írtátok,hogy ti hogy néztek ki de nem vagyok biztos benne hohy olyan hüde jól!!
2017. márc. 7. 22:00
 15/15 anonim ***** válasza:
13-as vagyok 163 cm magas, 53 kiló barna vállig érő hajam van amiben van 1 kék tincs
2017. márc. 8. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!