Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A korombeli lányok többsége tényleg akar gyereket?
# 21/21
Talán a lányoknál az a biológiai óra ugye, mert nem nagyiként akar 20 éves lányt majd.Ez érthető is talán.
Te nagypapiként lennél apuka vajon...
Igazából keresgélj, beszélgessél, ismerkedjél és lesz a zsákhoz folt...egyszer ;)
21:
Gyerekek nélkül nincs tartós, évtizedes, együtt megöregedős kapcsolat.
JA BOCS, VAN. 100-BÓL 1 ALKALOMMAL. DE MOST LÉGYSZI NE A KIVÉTELEKRŐL BESZÉLJÜNK. Keressetek meg minden párkapcsolatot a környezetetekben, ami már legalább 10 éve tart. Hányban van gyerek?! Na látjátok.
De nagyon ajánlanám neked a Keserű méz és a Nem félünk a farkastól című filmeket is, amik bemutatják hogy hová jut 99%-ban egy férfi-nő párkapcsolat évtizedes távon gyerekek nélkül. Akár kezdd a róluk szóló leírással is.
Én akarok gyereket, de én is inkább külföldön képzelem el.
egy 30-as férfi
Na de azt írod te is, hogy talán mégis kell a szarógép nyugaton.
Nekem nem kell olyan pasi, akinek valami miatt nem kell gyerek. Olyan kell, akinek nem kell, mert nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!