Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem találkozni olyan...

Miért nem találkozni olyan ducibb, korombeli lánnyal, aki nem akar vékonyra fogyni?

Figyelt kérdés

Ismerkedéskor, párkapcsolatban eddig kétféle lánnyal találkoztam: aki vékony és aki vékony akar lenni.

Szerintem a vékony lányok is szépek, de nekem a ducibbak még jobban tetszenek.

Van-e egyáltalán olyan lány, aki (egészséges mértékig) gömbölyded, szereti így magát és nem akar lefogyni?:-S

24/F

2015. ápr. 9. 22:39
 1/9 anonim válasza:
86%
most a vékony a divat és mindenki az szeretne lenni mert állítólag az a szép. de régen mikor a duci volt a divat senki nem akart vékony lenni.
2015. ápr. 9. 22:58
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

nincs, és tudod miért nincs? mert rohadt szar érzés amikor kifeszül rajtad minden ruha, nem áll jól semmi, és nyáron összeizzadnak az összeérő combjaid és kidörzsölődnek, ha szoknya van rajtad.

hogy az egészsésügyi problémákról ne is beszéljünk, ami az én 169/70 kilómnál már ki is jött...

2015. ápr. 9. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
A duci nem egészséges, talán ezért akarnak lefogyni.
2015. ápr. 10. 09:20
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Mert ha valaki duci, akkor zsírréteg van rajta, a fölös zsír meg egészségtelen és táptalaja egy raklapnyi betegségnek.

Duci címszó alatt nincs olyan, hogy "egészséges mértékig" gömbölyded.

2015. ápr. 10. 09:58
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

Aki úgy érzi jól magát az max. csak hüly.e lehet. Körülbelül semmi előnye nincs, max tovább bírja táplálék nélkül és fűti a zsír :D De ez szerintem a mai világban nem létfontosságú.

Rossz az ízlésed :P

De vannak, akik egész életükben ducibbak és nem képesek lefogyni, vagy talán nem is akarnak, mivel megelégednek magukkal és nem kínlódnak/foglalkoznak vele

Olyanról pedig nem hallottam, hogy bárkiről is kijelentették volna, hogy te egészségesen kövér vagy, nincs okod aggódni.

2015. ápr. 10. 17:16
 6/9 anonim ***** válasza:
47%

2-es vagyok, nem tudom, miért kellett leszavazni a válaszomat... biztos jól esett a kis lelketeknek, ha már úgyis dagadtak vagytok.

bárki bármit mond, egyszerűen kényelmesebb az élet nem kövéren. én még nem is vagyok annyira durván dagadt, de sokkal kényelmesebb és egyszerűbb az élet átlag vagy vékony alkattal. szerencsére már fogyok, minél előbb vissza is szeretnék fogyni a normál súlyomra, mert elég ciki, hogy 25 évesen a hízás miatt problémás lett a lábam a visszerek miatt, nem tudok kifulladás nélkül felmenni a munkahelyemen a negyedikre, és halálosan elfáradok a sok zsír súlyának cipelésétől nap mint nap...

ez nem egészséges, egyértelmű. miért kellene ezzel együtt élnünk, saját magunk érdekében nem jobb az egészséges alkat?

2015. ápr. 11. 01:48
 7/9 anonim ***** válasza:
K
2015. ápr. 11. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is bejönnek a duci lányok, de saját magamról is tudom, hogy nem jó a túlsúly, már 10 kg plusznál is érezhető egy kis lustulás, még ha sportolok is... a betegségek is jobban jönnek. Talán már kezd egy kicsit kivonulni az anorexia divat és egyre többen szeretnének sportos külsőt, kerek fenékkel. A deszka nem igazán jön be. 32/F
2015. ápr. 12. 12:03
 9/9 anonim válasza:
51%

"Miért nem találkozni olyan ducibb, korombeli lánnyal, aki nem akar vékonyra fogyni?"

Azért, mert a duci lányok még annál is önérzetesebbek, kifejezetten magabiztosak, s már bőven van párjuk.

;)

2017. jan. 18. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!