Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak, vagy a lányoknak nehezebb párt találni?
Figyelt kérdés
Melyik nemnek nagyobb az esélye, hogy egyedül kell leélnie az életét?
Mert ha egy lány szép, és ad magára akkor tuti hogy lesz barátja, még válogathat is a fiúk közül.
De ha egy lány nem szép akkor inkább a fiún múlik, hogy kell e neki az a lány.
Mivel a nő dönt ezért a férfi mindig hátrányban lesz. Ha a férfi dönt, akkor az nemi erőszak és/vagy emberrablás.
2017. márc. 4. 15:02
12/26 anonim válasza:
Nézd meg az ide írott kérdések számát, nemek szerinti bontásban. Úgy 95%-ra elég egyértelmű lesz a válasz.
2017. márc. 4. 15:09
13/26 anonim válasza:
Egyértelműen a fiúknak nehezebb. Az ismerkedés természete miatt is. Még mindig a férfi dolga "becserkészni" a nőt, ráadásul ahogy írták egy átlagos lányt is körbeugrálnak a pasik, egy átlagos fiút viszont a lányok nem.
Egy nőnek kirívóan csúnyának vagy bolondnak kell lennie hogy ne találjon párt vagy partnert.
2017. márc. 4. 15:10
14/26 anonim válasza:
Szerintem egy lány könnyebben szerez magának pasit, de nehezebb megtartania. Általában egy kapcsolatban a lányok szoktak teperni és megalázkodni, de amíg össze nem jönnek, addig a pasinak kell jobban oda tennie magát.
2017. márc. 4. 15:18
15/26 anonim válasza:
14# Manapság már ez sem így van. Egy kapcsolatban lévő lány iránt is érdeklődik elég sok más férfi így elég a férfinek bármit rosszul csinálnia egy kapcsolatban már az ajtón kívül találja magát és rosszabb esetben is 1 hónap múlva újabb kandúrral van együtt a leányzó. Mondom ezt úgy férfiként, hogy eddig mindig velem szakítottak egy másik férfi miatt mert ő éppen akkor jobbnak bizonyult már.
2017. márc. 4. 15:21
16/26 anonim válasza:
#15 +1. Engem csak kétszer vágtak ki eddig, de az is elég sok. Pláne, hogy az egyik csalt is egy ideje már előtte...
2017. márc. 4. 15:25
17/26 anonim válasza:
#15 Lehet igazad van, de én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Nálam is sokan bepróbálkoztak amíg kapcsolatban voltam, ahogy a barátomnál is, mégis engem hagytak el másért kivétel nélkül. :D Minden egyes kapcsolatom úgy ért véget, hogy végig kellett néznem hogy a szerelmem már mással van.
2017. márc. 4. 15:26
18/26 anonim válasza:
Mivel teljesen ellentétes tapasztalataink vannak ezért úgysem fogunk ugyanarra az álláspontra jutni a kérdésben. Vagy mindketten tévedünk vagy mindkettőnknek igaza van.
Én annyi látok, hogy egy csinosabb lány kitesz magáról új profilképet face-re vagy bárhová, kap rá 150 likot meg 15 szívet. Ezek közül minimum 100-an férfiak akik zöme (70% kb.) csak megdugná párszor a lányt, de a maradék 30% simán összejönne vele. És ezek még alsó becslések. Persze nem facebook likokból kell következtetéseket levonni, de csak egy példa volt. Vetítsd le férfiakra a fenti példát és megérted miről beszélek.
2017. márc. 4. 15:31
19/26 anonim válasza:
Ha egy nő félénk,visszahúzódó akkor cuki,aranyos stb,tehát pozitív ugyanúgy.
Ha egy férfi ilyen tulajdonságokkal rendelkezik, akkor lúzer,gyáva,stb...
Van még sok ilyen példám,ha szeretnétek... :)
2017. márc. 4. 15:39
20/26 anonim válasza:
#18 Szerintem a facebook meg instagram like-ok száma is csak azt mutatja, hogy a pasinak kell tepernie a nőért. Abban lehet igazság, hogy 30% össze is jönne vele, de én azon a véleményen vagyok, hogy a fb-on nyálcsorgatós pasik nem kifejezetten alkalmasak párkapcsolatra. És megint csak egy saját példát tudnék felhozni: az exemnek kb 2000 ismerőse volt fb-on, nagyrészük ismeretlenül bejelölt lány. Végiglájkolgatta a dekoratívabb csajok képeit és a bejelölgetéssel sem állt le a kapcsolatunk alatt sem. Végül egy ilyen magamutogatós csaj miatt hagyott el, pedig én aztán tényleg lestem minden kívánságát. Biztos vagyok benne, hogy vele sem marad majd sokáig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!