Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy a jó Nőket nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a jó Nőket nem merik vagy nem szokták leszólítani?

Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 00:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem igaz.
2017. márc. 4. 00:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Attól is függ, mi a helyszín. Pl. diszkóban valószínűleg igen. Nyilvános helyen viszont azt gondolom, többségében nem merik őket leszólítani. Az átlag pacáknak ugyanis az a kép él a fejében, hogy bizonyára bunkók.

Véleményem szerint ez nem így van. Én többször szólítottam már meg jó nőket, és nem egy esetben meglepően közvetlenek voltak. Persze nyilván ebben az is benne volt, hogy jól közelítettem meg őket.

Én azt tanácsolom, ismerkedj jó csajokkal.

2017. márc. 4. 00:53
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

Érdekes kérdés. A helyes és kelendő srácok, lényegében bárhol és bármikor leszólítják a lányokat. De kevés ilyen srác van, nekik meg nagyok az igényeik.

Az átlagos srácok nem igazán szólítanak le senkit. Teljes mértékben megértem, hogy miért nem.

A saját sztorim: Sosem volt gondom a csajozással. Ismerősi körben vagy haveri iszogatáskor több lánynak is bejöttem, lényegében akkor volt barátnőm, amikor akartam. Most is van egy több éves kapcsolatom. Próbálkoztam régebben azzal, hogy leszólítottam az utcán, plázában, hasonló helyeken lányokat. Olyanokat, akik előtte mosolyogtak, szemeztünk, akár napokig is. Mindig teljes kudarc lett a dolog vége. Amint leszólítottam őket, a kedves mosolygós énből átváltottak valami bunkó és elutasító viselkedésre. Most már semmiképp sem szólítanék le így lányt.

2017. márc. 4. 01:32
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
Nem egészen igaz, bár olyan lehet, hogy azért nem szólítják le őket, mert biztosak benne, hogy már "foglaltak", van párjuk.
2017. márc. 4. 02:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Van, aki nem meri őket leszólítani, de kétszer annyi van, aki igen.
2017. márc. 4. 07:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Inkább a jó nőket, mint a rosszakat, ha választani kéne. :)

Miért nem merik? Harap?

2017. márc. 4. 09:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Leszólítom őket... nagyvonalú vagyok.
2017. márc. 4. 10:19
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem érdemes, mert az egyedülálló férfiakról a nők hihetik azt is sajnos, hogy valami elmebeteg, bűnöző stb... Sajnos az egyedül mászkáló férfiakról kialakult a nők fejében egy előitélet...
2017. márc. 4. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!