Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a jó Nőket nem merik vagy nem szokták leszólítani?
Attól is függ, mi a helyszín. Pl. diszkóban valószínűleg igen. Nyilvános helyen viszont azt gondolom, többségében nem merik őket leszólítani. Az átlag pacáknak ugyanis az a kép él a fejében, hogy bizonyára bunkók.
Véleményem szerint ez nem így van. Én többször szólítottam már meg jó nőket, és nem egy esetben meglepően közvetlenek voltak. Persze nyilván ebben az is benne volt, hogy jól közelítettem meg őket.
Én azt tanácsolom, ismerkedj jó csajokkal.
Érdekes kérdés. A helyes és kelendő srácok, lényegében bárhol és bármikor leszólítják a lányokat. De kevés ilyen srác van, nekik meg nagyok az igényeik.
Az átlagos srácok nem igazán szólítanak le senkit. Teljes mértékben megértem, hogy miért nem.
A saját sztorim: Sosem volt gondom a csajozással. Ismerősi körben vagy haveri iszogatáskor több lánynak is bejöttem, lényegében akkor volt barátnőm, amikor akartam. Most is van egy több éves kapcsolatom. Próbálkoztam régebben azzal, hogy leszólítottam az utcán, plázában, hasonló helyeken lányokat. Olyanokat, akik előtte mosolyogtak, szemeztünk, akár napokig is. Mindig teljes kudarc lett a dolog vége. Amint leszólítottam őket, a kedves mosolygós énből átváltottak valami bunkó és elutasító viselkedésre. Most már semmiképp sem szólítanék le így lányt.
Inkább a jó nőket, mint a rosszakat, ha választani kéne. :)
Miért nem merik? Harap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!