Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan férfiak akik néha ajándékot vásárolnak a barátnőjüknek?
Nem a Sugar Baby-Sugar Daddy kapcsolatròl van szò.
Nèha ajàndèkot vàsàrol számára, a szürke hétköznapokon vesz egy szál virágot vagy valami apróságot. Ha egy cipőboltban vannak-e barátnőivel és szeretne vásárolni egy pár új cipőt a nő akkor felajánlja úriemberként, hogy megveszi ajándékba. Nem pedig a bolt előtt várja meg a padon, hogy még véletlenül se nyúljon a pénztárcájába. Külön kaszán élő felnőtt emberek kapcsolata ahol a férfi időnként költ a társára ( ez lehet kölcsönös is).
#10! A BF1-et én szakításunk alkalmából kaptam magamtól :D
30/f
téged kerestelek, hogy válaszolj 1 kérdésemre :D
Én majdnem minden találkára vettem az előző barátnőmnek csokit, virágot is kapott volna néha, csak még a családja előtt nem vállalta fel a kapcsolatot, így inkább kerültem, nem akartam otthon kellemetlen helyzetbe hozni, hogy magyarázkodni kelljen honnan van...
Egy másik exemnek egyszer-kétszer fizettem dolgokat pl táskát (nem előre volt egyeztetve, hogy én kifizetem!).
De ő sajnos véleményem szerint eléggé pénzéhes lett idővel.
Konkrétan miután kinyírta az egyik laptopom, úgy voltam vele, hogy akkor most egy ideig kicsit visszaveszek és szó szerint ilyet mondott: "mi az, hogy nem fizeted a reggelimet?".
Te mit gondolsz hol van az a bizonyos határ?
Nem akarom, hogy pénzéhes legyen a másikból, de azt sem akarom, hogy elhanyagolva érezze magát ilyen téren.
(tisztában vagyok, hogy nem mindenki egyforma, meg más-más a fontos mindenki számára)
24F
Apróságokat szoktam kapni. Csokit, üdítőt amit szeretek, hasonlókat, ahol nem a rám költött összeg mértéke, hanem a gesztus a fontos, hogy tudom, tisztában van vele, hogy miket szeretek, és hogy ha csak elugrik boltba, akkor is eszébe jutok. Én ugyanígy veszek neki dolgokat.
De az, hogy kifizesse helyettem a cipőt a boltban? Megalázónak tartanám, ha ott "úriemberkedne" mindenki előtt. Igaz, én huszonéves kis senki vagyok, nem negyvenes vén trotty.
17# Te mit gondolsz hol van az a bizonyos határ?
Nem akarom, hogy pénzéhes legyen a másikból, de azt sem akarom, hogy elhanyagolva érezze magát ilyen téren.
V: Azt a bizonyos határt neked kell megszabnod. Mi fér bele számodra és a párod hogyan viselkedik veled. Ha neked nem ad soha és Jól elvagy vele de anyagilag nem teheti meg vannak akkor belefér hogy kifizeted a részét is egy étterembe, kávézóba, a virág, csokoládé, szülinapra - névnapra kisebb ajándék. Ha te is kapsz a párodtól akkor vásárolhatsz nagyobb ajándékokat szülinapra-névnapra, virág, csokoládé vagy úgy spontán felajánlod hogy kifizetsz neki valamit. A kérdésben nem egyetemista kispénzű férfiről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!