Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kicsit is dekoratív csajok túlnyomó többsége tényleg
csak egy eszményi jóképű, sportos és sikeres pasira
vár? Miért nem képesek olyan jellegű kompromisszumra,
mint mi pasik?
Figyelt kérdés
Most néztem végig néhány szép csajnak a facebook adatlapját egy egyetemi csoportban böngészve és nagyon sokan közülük egyedülálló státuszban vannak. Akik nem, azoknak meg természetesen már egy tipikus dús barna hajú, borostás, +180-as, sportos és sikeres Alejandro-val vannak kapcsolatban. Egyszerűen nem tudok másra gondolni, hogy minimális kompromisszum készség sincsen meg az ilyen csajokban. Nálam például csak a kirívóan igénytelen vagy csúnya (Michelin baba alkatú kövér és torz kampóorrú/kapafogú) csajok nem jöhetnek szóba, pedig közel sem vagyok csúnya. Persze nem vagyok naiv, szóval nem aggódok amiatt, hogy nem tudják a szexuális vágyaikat ilyen-olyan módon kielégíteni, de hosszútávon ebből a szempontból is biztosan jobb egy fix párkapcsolat. Milyen biológiai/pszichológiai magyarázata van annak, hogy a nők ennyivel drasztikusabb mértékben válogatósabbak, mint a pasik? Érdekelne a véleményetek. Előre is köszi.
És arra még nem pondoltal ,hogy azért nincs pasijuk mert nem akarnak és nem azért ,mert még nem talaltak meg a magas,sportos jôkégû,pénzes pasit?
Nem mind1 neket ki mit vàr er?
Sajnàlatbol jôjenek ösze valakivel? Vagy azért mert beérik veled?
Vàlogatnak mert megtehetik,teis a szàmodra jobbat vàlasztanàd,vàlogatnàl. Ha megtehetnéd.
N25
2017. márc. 1. 08:21
22/37 anonim válasza:
Kedves kérdező,szerintem Te csak simán túl magasan ülöd meg a lovat.Nem gondolom hogy az összes férfit ismered,és nekem tűnt fel hogy a Férfiak sokkalta kompromisszumképesek volnának.Egyik ember ilyen masik olyan.Ez csak a Te igazságod,vagy vélt valós serelmeid kovetkezményei,az egesz gondoltmeneted.Magadnak teszel jót,ha minél előbb elfogadod,hogy nem minden ember ugyan olyan.
2017. márc. 1. 08:35
23/37 anonim válasza:
"Kicsit is dekoratív csaj" vagyok és okos, jokepu, sikeres, életrevaló férfi a férjem. Kérjek elnézést, mert nem inkább veled jöttem össze? Le se mernél szólítani.
2017. márc. 1. 10:48
24/37 anonim válasza:
Egyébként pasiknál itthon hatványozottan igaz,hogy minél jobb képűek,annál rosszabb a természetük is. Tisztelet a kivételnek! Mert jóképű pasiból kevesebb van,mint szép nőből. Bár azért ez a mi kultúránk hibája,hogy a szép kislányt elkapatjuk,agyonugráljuk,csak mert jól jött ki a genetikából. Ők lesznek azok a lányok,akik tinédzser és felnőttként nem tudják feldolgozni,hogy pattanás mellük van és ribiként kezdenek öltözni tini korban. Kisfiúknál ugyanez és ez a verzió még veszélyesebb. Nem akarok genyó lenni,de több pasi van,aki csak vergődik,de be nem látja,hogy talán a viselkedése taszító,legyen akármilyen végzettségű. Mennyi ilyen van,hogy ha elválik,visszakerül gyerekstátuszba,de még ő lepődik meg,ha egy nőnek se kell a felesége után? Elég sok,sajnos. Mondjuk nőben is van baromi sok rossz természetű,de legalább egy részük odáig eljut,hogy egy pszichés újságot a kezébe vegyen,amit őszintén megvallok,férfi kezében jó,ha egyszer láttam.Vagy csak én élek dobozban.
2017. márc. 1. 12:12
25/37 anonim válasza:
Velem eddig csak csúnyácskább pasik voltak ordas nagy undorító tahók. Komplexusosak, frusztráltak, erőszakosak voltak.. A jobb külsejű pasik meg sokkal rendesebbek (haverilag)
Meg ismét: Ki számít jóképűnek? A szememben a párom a legjobb pasi a világon, és nála kedvesebb, aranyosabb emberrel még soha nem találkoztam. A legjobb barátnőmnek meg abszolút nem jön be külsőre szerintem, mert más az ideálja. Akkor jó pasi vagy sem?
2017. márc. 2. 19:22
26/37 anonim válasza:
Mondjuk én kb. nem is ismerek jóképű,nem bunkó, ráadásul magyar pasit.Ha jóképű is, általában az is amolyan szeretetszolgálat lenne párkapcsolat szempontból,mert terhelt.Nyugi,tudnék neked mutatni gyökér és jóképű pasit.
2017. márc. 3. 21:03
27/37 anonim válasza:
Érdekes ez a jóképű-bunkó dolog. Megvizsgálták a dolgot és sokkal elnézőbbek az emberek az előnyösebb külsejű társaikkal. Erre pl. tökéletes példa, hogyha egy helyes srácnak van egy perverziója, akkor teljesen máshogy kezelik, mintha egy elhízott, pattanásos srácnak lenne ugyanaz.
Rengeteg lánytól hallottam már, hogy xy helyes pasi, akit ismerek, milyen kedves. Igazából ezek a srácok teljesen átlagosan viselkedtek, maximum hízelegtek egy kicsit, ha épp szexet akartak. Közben, a nem helyes srácokról azt mondták, hogy nyomik, amikor teljesen korrekten és kedvesen viselkedtek.
2017. márc. 3. 22:09
28/37 anonim válasza:
Megvizsgálták a dolgot - elég tudományosan hangzik.
Egyébként ugyanez van a ronda lányokkal is. Ha egy kövér disznó zabálja a hamburgert, mindenki röhög, ha Kate Upton, azért milliókat kap.
2017. márc. 3. 22:14
29/37 anonim válasza:
Azért hangzik tudományosan, mert az.
Igen, ugyanez áll fordított helyzetben is. Csak a férfiak tágabb tartományban találják szépnek vagy potenciális jelöltnek a nőket.
Kate Uptonnál jobban bejön Ariel Winter. :) De tény, egy ismeretlen túlsúlyos nőt, gyakorlatilag az internet fele szétszekálna.
2017. márc. 3. 22:46
30/37 anonim válasza:
Mert a nők a média hatására nagyobb százalékban néznek ki elfogadhatóan. Most nem a picsukákról beszélek, hanem egy normális kinézetről. Szerintem most éljük azt a kort, mikor végre a férfiakkal szemben is vannak elvárások.
Eddig a nőkkel szemben voltak, aminek vagy eleget tettek vagy nem, mint a példánkban a kövér nő. Ennek hatására "fel kellett zárkózni". Most ez lesz férfiaknál is. Az a kövér nő sem várhatja el, hogy 10-es pasik álljanak az ajtaja előtt. A férfiaknak is össze kell szedniük magukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!