Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kicsit is dekoratív csajok túlnyomó többsége tényleg csak egy eszményi jóképű, sportos és sikeres pasira vár? Miért nem képesek olyan jellegű kompromisszumra, mint mi pasik?
TL;DR verzió: minden teljesen egyénfüggő.
Kifejtett verzió:
"Kapafogú" csaj vagyok, valahogy mégse érzem magam triggerelve a kérdésed miatt. Nem értem, mit vergődsz. Értelemszerűen nem fogsz mindenkinek tetszeni. NEM LÉTEZIK olyan emberi lény, aki mindenkinek tetszik.
Nyilván én is jöhetnék ide sírni, ahányszor valaki kijelenti, hogy nem tetszenek neki a fogaim, de minek? Teljes mértékben joga van eldönteni, hogy neki ez bejön, vagy belefér-e, vagy nem. Ugyanez vonatkozik a mellméretre, a hajamra, a súlyomra, akármire. Igyekszem rendben tartani magam, a lehetőségeimhez képest a maximumot hozni, és kész. Nem a teljes férfi nem hibájának tudom be, ha valaki leszól.
Másrészt teljesen evidens, hogy mindenki olyan partnert szeretne maga mellé, akit maximálisan vonzónak tud látni. Értsd: a "tökéleteset" keresik. Tedd a szívedre a kezed, és mondd, hogy ha választhatnál egy számodra tökéletes külsejűnek számító, és egy (ugyanolyan belső tulajdonságokkal rendelkező) "oké" külsejű lány között, akkor nem a jobb külsejűt választanád :D Ez teljesen természetes.
Aztán persze vannak, akiknél CSAK a külcsín a döntő tényező, de nem hinném, hogy ők lennének akkora többségben.
Harmadrészt: kinek mi számít tökéletesnek? A barátomnak nem kimondottan dús, fekete haja van, kecskeszakálla, kb 175 cm, nem sportol, és nem "sikeres" olyan értelemben, ahogy te használod a szót a kérdésben. Sőt, a ruhái se a mai divathoz igazodnak, sőt, van egy jól látható testi "hibája" is. És számomra pont így tökéletes. Nem, nem "ezek ellenére", hanem "pont így". Kifejezetten szeretem benne, hogy nem mai divatos szépfiú, nem égimeszelő, nem tölt heti 20 órát a kondiban, és nem bizniszel "Alejandroval". A világ legjobb pasijának tartom. Más meg úgy hajtotta el, hogy csak pislogott.
Engem is koptattak már le, nevettek ki, a párom pedig oda meg vissza van tőlem.
Most akkor döntse el valaki, hogy tulajdonképpen ő jó pasinak számít-e, én pedig jó csajnak számítok-e.
Eltérő ízlésűek ám az emberek.
Negyedrészt: nem mondanám, hogy a nők válogatósabbak. Egyénenként eltérő, hogy ki mennyi kompromisszumra hajlandó, ismerek olyan srácot, akinek csak top csaj kell, meg olyat, aki csak a nagyon extrém büntetnivalóan ronda nőket zárja ki, és ugyanígy ismerek olyan lányt, akinek csak fullos pasi elég jó, meg olyat is, aki csak egy átlag, vállalható szintet vár el. Ez nem nemfüggő.
Inkább attól függ, hogy ki milyen jellegű kapcsolatot képzel el magának. Ha pl egy férfi arra megy, hogy minél dekoratívabb hölggyel jelenhessen meg itt-ott, illetve bújjon ágyba, akkor értelemszerűen csak kiemelkedően szép lány jöhet szóba. Ha egy nő célja az, hogy jól érezze magát, eljárjanak ide-oda, jókat szexeljenek, eseteg ajándékokat is kapjon, akkor a sikeres urak közül fog választani (és általában a sikeres urak adnak a külsejükre is, tehát attraktívak is - nem, ezt nem úgy értem, hogy a kevésbé sikeresek igénytelenek). Ha viszont érzelmeken alapuló, harmonikus párkapcsolatot keresnek, akkor nem a kockahas és a jó mell lesz a döntő. Természetesen ez nem zárja ki, hogy az illető választottja jól nézzen ki és sikeres legyen, de nem ez a döntő.
(Egyébként ezért lehet némi különbség. Aki a külsőségekre hajt, az semmiképp nem fog összejönni olyannal, aki nem néz ki olyan jól, vagy nem sikeres. Aki viszont nem arra utazik, az összejöhet attól még egy jó külsejű, gazdag párral, ha benne találja meg, amit keres. Ez torzíthatja az "eredményeket".)
Kicsit sok volt a szappanopera, nem? :D Régen is léteztek ám agglegények, vénlányok, örök szüzek.
Jó páran írtak jó válaszokat, a másik oldal meg tökéletesen prezentálta, hogy milyen szintről is beszélünk.
A legtöbb lány egy szőke herceget akar, fehér lovon. #7-es szépen levezette. Lényegében, ovitól kezdve a jobb adottságokkal megáldott lányokat jobban körülrajongják. Őket választják játékokban először, velük töltenek több időt. Ez később egyre erősebben kiütközik. Amikor beindulnak kőkeményen a hormonok, akkor a srácok körülrajongják őket. Ehhez alkalmazkodnak a szép lányok, és mivel van lehetőségük válogatni, válogatnak.
A vicc az, hogy már az átlagos és átlag alatti lányok is egyre inkább ilyenek. Egyrészt azért, amit a #7-es írt: A srácok nagy része nem kaphatja meg a szebb lányokat, ezért az átlagos lányokat kezdik körülrajongani. Másrészt, a lányok sokkal jobban manipulálhatók a média által, könnyebben kattannak rá a közösségi oldalakra. Ha egy átlagos lány azt látja, hogy ilyen vagy olyan tulajdonságú pasi kell a népszerű oldalakon, akkor ő is olyat akar és emeli a mércét.
Amit itt páran írtak, azt nagyon félreértették. Ha egy pasi többféle csajjal is eltudja képzelni a kapcsolatot, az NEM azt jelenti, hogy megalkuvók vagy kevesebbel beérik. A dolognak 2 egyszerű oka van.
1, A pasik sok dologban egyszerűbben gondolkoznak. Nem hisztiznek és hamarabb túllépnek a dolgokon, ezáltal elfogadóbbak. Kilehet ezért akadni, de nem érdemes. Pl. a pasik nem állnak neki kifúrni a másik srácot, ha épp egy új csaj kerül a közelbe. És még rengeteg ilyen példát lehet hozni.
2, A pasiknak változatosabbak az igényeik. Amíg a nők többségének nagyjából azonos az igénye, addig a férfiaké eltérőbb. Nőknél sokkal kevesebb olyat látni, hogy valaki a túlsúlyos pasikat szeretné vagy a vörös hajúakat. Férfiaknál viszont, mérföldekkel több ilyen igényűt találni.
#2: Mi köze a kérdésnek ahhoz, hogy valaki sikeres e a csajoknál? Sosem volt társkeresési problémám, maximum nem mindig és mindenki jött össze. Jelenleg is van barátnőm. Egyetértek a kérdező megállapításaival. Most, akkor mégis mit nem tudok megemészteni és miért nem vagyok sikeres?
nézd, én sem vagyok éppen bányarém, úgyhogy gondoltam leírom én is a véleményem, hogy lásd nem csak ez megy, amit leírtál
életemben eddig 2 olyan férfi volt aki komolyabban vonzott mind lelki mind pedig fizikai értelemben
(ezen kívül még volt egy pár aki iránt érdeklődtem, de nem lett belőle semmi)
mindkettő kicsit nagyobb darab pocakos pasi , tehát egyik sem sportos
egyik tényleg barna de már picit kezdett kopaszodni, a másik inkább szőkésbarna, de ő pedig őszülni
magasnak valóban magas mindkettő
egyik sem borostás szerencsére, de láttam már mindkettőt úgy, és egyik sem hasonlított az általad leírt Alejandrora
mielőtt valakinek eszébe jutna egyik kedvesemnek se volt luxusautója vagy sok százezres fizetése
az első pasi miatt kb 10-ből 9-en röhögtek körbe, a második miatt mindenki akit ismerek
és a legjobb, hogy szerinted ez egy picit is érdekelt engem?
elárulom, nem, mivel magamnak választok párt, és nem azért hogy másoknak tetsszen, nem szép kirakatot akarok hanem kapcsolatot
mindkettő le tudott venni a lábamról, és tudod mivel?
képes volt mindkettő férfiként viselkedni, egyszer sem hallottam őket rinyálni, ha valami bajuk is volt,
ha engem bántott valami, mindig feltűnt nekik,
mindkettőnek jó humora volt, mindig meg tudott nevettetni mind a kettő,
mindketten nagyon okosak voltak, így fel tudtam rájuk nézni(nekem ez fontos, egyébként két teljesen más területről volt szó, az egyik pl ebből adódóan nagyon jó problémamegoldó képességgel rendelkezett, a másik pedig nagyon széles alapműveltséggel)
tudta mind a kettő hogy mikor kell férfinek lennie, hogy nőnek érezhessem magam, és nem kell hű de nagy dolgokra gondolni,elég ha pl automatikusan kinyitja neked az ajtót a másik vagy épp lesegíti a kabátot, apró figyelmesség de jól esik
és mindkettő meg tudta látni az embert is bennem, nem az volt az első hogy hű milyen csinos nő vagyok, hanem hogy értelmesen el lehet beszélgetni velem
szóval kérdező, a saját személyes tapasztalatomból kiindulva, egyszerűen felszínesség azt mondani, hogy a szép nők válogatósak lennének, valamint azt is hogy mindenkinek a ma divatos Alejandro-k kellenének
egyszerűen tiszteletet és partnerséget várna el az ember(nyilván én is ezt nyújtom a partneremnek), illetve azt hogy ne hisztizzen a másik, egy ponton túl nem árt felnőni :)
#15 Tehát szerinted egy férfinak kötelessége, hogy ha az élet megszorongatja, akkor azt kussolva tűrje, mind ezt csak azért, hogy te nő lehessél mellette ?
Pofám leszakad.... A lelki társ azt kellene jelentse, hogy kölcsönösen támogatja egymást a két fél szorult helyzetben, de ahogy látom ez számodra teljesen ismeretlen jelenség.
én senkitől nem kérem azt,hogy kussoljon, csak az sem mindegy hogy ki hogy reagál egy-egy szar élethelyzetben
tudod, a mondás is így tartja, hogy amíg minden szép és jó addig könnyű nagylegénynek, csak amikor rohadt szarul mennek a dolgok, akkor derül ki, hogy milyen ember a másik, nekem a földhözvágós hisztéria, meg a sértődöten nyalogassuk a sebeinket nem fér bele, ha nem jó valami, akkor tegyél érte, hogy változzanak a dolgok
(megjegyzem én is ezt tudom nyújtani a másiknak, kellett egy pár pofon az életben, de ezt megtanulja az ember jobb esetben)
mint társ, természetesen meghallgatom a másik felet, mivel ez a normális
de nekem ami itt megy a gyakorin, arról hogy a nők az ilyen Alejandro-féléket akarják és szegény többieknek nem találnak nőt maguknak az már hiszti, abból pedig nem kérek...
Attol meg,hogy egy pasi jol nez ki,nem gondolom sikeresnek. Meg akkor se,ha nagy farka van. Csak errol nem szolok neki Nalam csak az szamit,h jo legyen az agyban es kedves legyen. :D
Nem varok senkire,szexfuggo vagyok. :) Igy jarok azzal,aki ezt a 2 dolgot teljesiti. :*
N
Egy szép lánynak JOGOSAN magasabbak az elvárásai a férfiakkal szemben.
Teljesen természetes, hogy egy általad leírt pasival van együtt.
Én átlagos pasiként ezt eltudom fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!