Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan lányokkal ismerkedni akik nem lökik az ember arcába hogy"csak barátok"lehetünk?
Nem értem, mi ez a barátzóna dolog. Ha nekem valaki nem tetszik vagy nem működik közöttünk a dolog, akkor megmondom, hogy ennyi, legyen vége köztünk. Miért akarnék valakinek a barátja lenni, akiről tudom, hogy többet akarna tőlem?
20L
11-es..mert jó lesz csicskának talpnyalónak,akit lehet hitegetni és közben szívességeket kérni tőle,lehet rinyálni a vállán ,közben a balek meg azt hiszi majdcsak egyszer elnyeri jutalmát..
Szóval ilyenbe nem szabad belemennie egy férfinek sem. Azonnal le kell rázni a "barátkozós" lányt és keresni tovább. Minél többnél bepróbálkozik annál nagyobb az esély a sikerre.
"Nem értem, mi ez a barátzóna dolog. Ha nekem valaki nem tetszik vagy nem működik közöttünk a dolog, akkor megmondom, hogy ennyi, legyen vége köztünk. Miért akarnék valakinek a barátja lenni, akiről tudom, hogy többet akarna tőlem?"
egyetértek, viszont a gyakorlatban a "barátzóna" többnyire úgy működik, hogy Legyünk barátok. Oké! és soha többé nem beszélnek, max összefutnak a boltban és köszönnek a felek.
Nagyon ritka az amikor a pasas pincsiként fut a csaj után barátság címszó alatt. Feltűnő, garantáltan megjegyzi mindenki aki ismeri a szitut de nem ez a gyakori.
Kérdező: élőben szoktál ismerkedni vagy csak neten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!