Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan nővel?
Aki belső tulajdonságai tökéletesek számomra. Arcra nem teljesen jön be, illetve az alakja sem a tipikus esetem. Nem csúnya nő, csak nem az esetem.
Van értelme összejönni vele? Úgy teszem fel a kérdést, mintha csak tőlem függne a dolog, ami nem így van, nem tudom, h ő mit gondol rólam. Vegyük azt, h neki bejövök.
Én 25, ő is mindjárt 25
ha nem vonzó számodra ez később többször visszaüthet...
24F
Mivel belső értékei hihhetetlenül "megbolondít" , így szexuálisan vonz. Annak ellenére, h a külseje nem az esetem. Mivel nem csúnya, így nem lelombozó egyébként sem. De nem fordulnék utána az utcán, ha szembejönne (vagy valahogy így szokták mondani :))
Akkor sem... mivel, ha szembejön majd az a nő, aki külsőre és belsőre is tetszik, őt nyomban el fogod hagyni vagy őrlődni fogsz a kapcsolatban, hiába, hogy a belső tetszik...
A belső nem minden, ez ugyan ez igaz fordítva is. Hiába, hogy bejön a külső, ha a belső nem megfelelő.
Kívül-belül passzolni kell, mert egyébként, nem működne megfelelően a kapcsolat.
Csak azért, hogy legyen valakim, nem mennék így bele egy kapcsolatba.
Én mindenképpen adnék neki egy esélyt, ha a belső értékei fontosak számodra.
Sajnos tudom milyen az, amikor valaki jó belsővel rendelkezik, de arcra csúnya. Nem kívánom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!