Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer egyenjogúság van, akkor miért akarja minden nő, hogy a férfinak legyen egzisztenciája? Miért nem teremtik meg a nők az egzisztenciát?
Jönnek itt azzal, hogy egy férfi az igenis tudja eltartani a családját, gyerekeit. De akkor minek van női egyenjogúság? Miért nem akar a legtöbb nő karriert befutni, piacképes szakmában dolgozni (pl. IT)? Erre meg mi van? IT szakon a hallgatók 90-95%-a férfi. A semmirekellő könnyű büfészakokon meg szinte csak nők vannak.
Amíg a nők így állnak hozzá, hogy az anyagiakat a férfinak kell szinte egyedül megteremtenie, akkor már miért nem tartunk ott mint az arabok, hogy a nőket/feleséget kecskékkel lehet megvenni szexrabszolgának és gyerekszülő tenyészállatnak?
"Jönnek itt azzal, hogy egy férfi az igenis tudja eltartani a családját, gyerekeit"
Sajnos annak a férfinak, aki akar magának nőt, feleséget, gyereket, családot, el is kell tudni tartani őket. Mert lehet, hogy te mint férfi, aki csak felcsinálja a nőt, nem látod át egy gyerek milyen változásokat hoz az ember életébe, de attól még az a helyzet, hogy nagyon nagyokat. Legalábbis az anyja életébe. A férfi megcsinálja, lelkileg támogatja a nőt, de az az igazság, hogy neki az életében kb. semmi nem változik érzéseken kívül. A nőnek viszont végig kell csinálnia a terhességet, ami alatt vagy tud dolgozni vagy nem, utána meg kell neki szülni, gondoznia kell, függetlenül attól, hogy mikor megy vissza dolgozni, a közösségbe beadott gyerek állandóan összeszed valamit a többitől, főleg az elején, ami miatt otthon kell vele ülni, míg meg nem gyógyul, akármi baja van, anyuka szalad és hát ezt nem tolerálják a munkahelyeken jól, így akár az is elfordulhat, hogy a kistrónörökös miatt megválik tőle a főnőke, újat találni macerás, pont azért, mert a munkáltatók tudják, hogy a kistrónörökös miatt nem lehet rá úgy számítani mint másra, és amúgy is mi van, ha kistesót akar stb.
Magyarul, attól a pillanattól kezdve, hogy felcsinálod az asszonyt, számítanod kell rá, hogy a gyerekkel együtt a nyakadba szakadt legalább átmenetileg az eltartásuk. Ez nem azért van, mert a nők lusták, és haszontalanok, meg direkt csiálják, hanem azért van, amivel a gyerekvállalás jár. És erre képesnek kell lenned.
Akkor is, ha a nő képes rá. Mert az a nő, aki képes rá, az főleg nem akar olyan férfival lenni, aki meg.. hát nem az. Mert akkor a gyerekvállalás azt jelenti, hogy le kell mondani az életszínvonalról, a szokásokról, amit eddig is ő teremtett meg ugyebár, nem a férfi VAGY szül egy gyereket, akit valaki más fog felnevelni, azért, hogy ő az irodából érkezve a szülésre, már mehessen is vissza a melóba, mert ő teremt meg mindent a családnak, a férfi ugyanis erre képtelen.
Persze, az se baj, ha nem vagy rá képes, csak akkor ne legyél felháborodva azon, hogy ha a nők nem téged választanak a családalapításra.
"IT szakon a hallgatók 90-95%-a férfi."
Akkor én az 5-10%-ba tartozom.
"Amíg a nők így állnak hozzá, hogy az anyagiakat a férfinak kell szinte egyedül megteremtenie"
Ez így nem igaz, de ha nekem van egzisztenciám, akkor a páromtól is elvárom.
Nem tudom, mit nevezel te büfé szaknak, de a gazdaságtudományi szakokon erős női többlet van, és azzal is igen jól lehet keresni.
Orvosin kb. fele-fele az arány.
"A legtöbb férfi az egzisztenciáért épít karriert illetve az önkiteljesedés reményében. A nők önkiteljesedésüket jellemzően a családalapítás és annak fenntartásában látják/képzelik el. Hozzá teszem teljesen jogosan és logikusan. "
TÖbb hülyeséget is tudsz még írni?
"A semmirekellő könnyű büfészakokon meg szinte csak nők vannak."
Az orvosi és jogi szakokon kb. 70% a nők aránya.
1. Én sosem vártam el többet, mint amit magam is beleadtam.
2. Nem tudom, neked mi a semmirekellő büfészak, szerintem egy filozófiát el sem tudnál végezni, meg sem értenéd.
3. Az ember az őt érdeklő területen tanul tovább. A kockák mennek IT hallgatónak, a nők többségét a művészet és a társadalom tudományok érdekelnek. Nem azért tanul az ember hogy mivel hogy lehet keresni, hanem hogy mi érdekli. Normális esetben.
4. Azért az sem mindegy, hogy ha akarnak 2-3 gyereket, a nő otthon marad gyesen, utána ha beteg a gyerek, ő marad otthon stb. Tehát ha jól meg akarnak élni, nem árt ha a férfi keres többet. Mondjuk nem alapkövetelmény...
5. Én el tudom magam tartani, utazni stb. Ezt várom el egy férfitől is. Nem többet. Nem kevesebbet. Mert ugye, egyenjogúság van.
6. Utó irat: amíg akad férfi aki eltart ingyenélő szexi csajokat, addig a férfiak tartják fenn ezt a helyzetet. Viszont ha mindkettejüknek jó így, neked semmi közöd hozzá. Szóval miért a nőket utálod megint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!