Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva kérdés. Miért van az, hogy egy 35+ éves férfi "érett pasi", míg egy 35+ éves nő az egy leharcolt idősödő csataló?
Tegnap voltam egy koncerten, amit a 35-50-es korosztály preferál, 95%-ban ilyen korú emberek is voltak ott. Én még nem vagyok ennyi, tehát csak a szokatlan zenei ízlésem miatt mentem el egy ilyen rendezvényre. De amit megfigyeltem, hogy az ilyen idős férfiak még egész tűrhetően néztek ki, egész piacképesnek tűntek a fiatal csajoknál is. (Mivel ez egy koncert volt, ezért ide nem ismerkedni meg csajozni jöttek az emberek, hanem a kedvenc zenekaruk élő zenéje miatt). A nők úgy jellemeznék ezeket a férfiakat, hogy érett, meglett férfiak, akikhez határozottan tudnak vonzódni szexuálisan is. A nők viszont akik ott voltak, valami borzalmasan néztek már ki. Idősödtek, ráncosodtak, nem volt már feszes testük, gyakorlatilag intenzíven kifejezve egy leharcolt, ráncos vén banyák voltak már, és egyáltalán nem tudtam hozzájuk szexuálisan vonzódni.
Ezek után nem csodálkozom, hogy ilyen sok a válás, ki a franc akarna ilyen nővel együtt élni? És azt sem csodálom már, hogy még a 40-es férfiak is 20 éves pipiket hajkurásszák.
Miért van ez, hogy a nők ilyen hamar elfonnyadnak, a férfiak meg még a fénykorukat élik abban a korosztályban is?
2-es, tényleg milyen sármos, mondhatom. Így 22 évesen is megmozgatja a fantáziámat és arról álmodozom, hogy megdugjon. Ja mégse, mert nem vagyok gerentofil, ahogy szerintem sok más nő sem az.
Igen, egykor jól nézett ki és vonzó volt, de mikor volt az már? Most egy egyszerű öregember.
Vannak jóképű 30-as és 40-es férfiak is, ez nem is vitás, de azt ti sem hihetitek, hogy ebbe a teljes férfitársadalom "érett pasi" korosztálya beletartozik az aputestükkel és a kopaszodó fejükkel, mert nincs így.
A kor növekedésével egyre inkább kihullunk a szex piacról, a nők korábban férfiak pedig később.
Na persze,ez az orszàg arról híres hogy rengeteg az ocsmàny nő,és a férfiak mind filmsztàr külsejűek :D
Egy nő 60 évesen is talàl férfit ha szexelni akar,míg egy 60 éves férfit mindenki elhajt a fenébe,a szex piacról a férfiak hullanak ki előbb.
Mindkét nem képviselői között vannak olyanok, akik idősebbnek néznek ki mint a valódi koruk, de én is úgy látom, hogy a nők között van több ilyen. Itt a valóban "leharcolt" emberekről beszélek, nem azokról, akik valamilyen okból nincsenek csúcsformában.
- A kopaszodásról legtöbben nem tehetnek, ahogy az őszülésről sem
- Ha van pár kiló plusz, vagy akár valóban elhízott valaki (legyen nő vagy férfi), sportolással, életmódváltással azon is lehet segíteni
- természetesen mindenki öregszik, a nők sminkkel nagyon szépen korrigálni tudják ezt, férfiaknál pedig nem elvárás
- a fogorvosok ma már szinte mindenkinek meg tudják csinálni (vagy pótolni) a fogait úgy, hogy azt bármelyik 20 éves megirigyelhetné. Persze ennek borsos ára van, de lehetséges.
Szerintem akik ebbe a csoportba tartoznak azok csak egyszerűen nincsenek csúcsformában, de ha megvan a döntés, ezen bármikor változtathatnak.
A leharcolt számomra azt jelenti, hogy látszik az arcán, tekintetén, hogy fiatal korában nem csak attól a pár italtól volt jó kedve hétvégenként. A cigaretta és az alkohol is nyomokat tud hagyni. Férfiaknál jellemző még, hogy 18-20 évesen "szétgyúrták" magukat, aztán elmaradt a sport, a bőr maradt, csak alatta nincs már izom. Vagy szét sportolták magukat annyira, hogy olyanok az ízületeik, mint a saját nagyapjuknak. Nőknél pedig az, hogy a szoliban élték az életüket, 35 évesen alaphangon 45-nek néznek ki. Ehhez jön még, hogy tizenévesen is másfél kiló vakolat volt rajtuk feleslegesen, így gyorsabban öregedett a bőrük, hajuk. Ezeken a dolgokon már jóval nehezebb, illetve jelenleg lehetetlen változtatni.
Szóval szerintem egy apatestű férfit vagy egy molett, de amúgy igényes nőt ne vegyünk már egy kalap alá ezekkel az emberekkel.
36\F
De Niro már 74 éves, szóval nem illik épp a kérdésbe, ahol a mondjuk a negyvenes korosztályról van szó, mint pl. egy Gerard Butler vagy Ewan McGregor, David Beckham stb. Mondjuk az első kettő is már az ötvenhez közelít inkább.
Viszont De Niro, még ha 70+osan is felveszi a szmokingot, és nem bambán bámul a kamerába, hanem elmosolyodik, akkor az embernek nem az az első gondolata, hogy mi a fenét akar még itt ez a tata. Míg egy nő, ha 70+osan felveszi a nagyestélyit, akkor az ember a legjobb esetben is kényszeredett mosollyal nézi a mamit, aki "nem bír beletörődni, hogy kivénhedt és még mindig parádézik". Ha szét van műtve, akkor azért néz így rá az ember, hogy milyen gáz, ha meg nincs, akkor meg azért, mert kész vén boszorkány, mégis mit gondol ilyen fejjel szegényke...
És ez rohadt szar érzés egy nőnek. Míg a negyvenes színészek még simán az úristenúristen kategória, addig a színésznők 40 körül kezdenek odajutni, hogy ha nincsenek kiretusálva, akkor az embernek a "szegény" jut eszébe először róla. Vagy azért, mert látványosan öregszik, és finoman szólva se áll neki jól vagy pedig azért, mert megpróbálta megállítani az időt és úgy járt mint a Renée Zellweger, hogy fel se lehet ismerni a plasztika miatt.
Oké, az átlag embereknél másként van, mert hát kinek mire telik, de azért érdemes megnézni az amerikai sztárokat, mert hát ott van pénz szarásig és ott igazán kijön a férfiak és nők közti különbség, hogy egy nő mindegy mennyit költ magára, mindegy mit csinál, mindegy milyen igényes, iszonyatos hátrányban van a férfiakhoz képest egy bizonyos kor után.
Még azt cseszik el a nők a bőrük kapcsán, hogy nem isznak rendesen :D. Ezt legtöbbször úgy láttam megokolva, hogy nem akarnak gyakran futkozni wc-re. Sok nőt ismerek akik 1.5l-nél kevesebbet isznak naponta és a fiataloknak láthatóan száraz a bőre az idősebbeknek pedig kezd ráncosodni is. A krémet kenhetitek, amennyit akartok, de ha nem isztok, nem segít az se.
30/f
"Míg a negyvenes színészek még simán az úristenúristen kategória,"
Már akinek.Nekem nem.
És rengeteg idősebb férfiszínész is plasztikáztat.Mit ne mondjak, borzalmasak!Ott van pl.Mickey Rourke, borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!