Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva kérdés. Miért van az, hogy egy 35+ éves férfi "érett pasi", míg egy 35+ éves nő az egy leharcolt idősödő csataló?
Tegnap voltam egy koncerten, amit a 35-50-es korosztály preferál, 95%-ban ilyen korú emberek is voltak ott. Én még nem vagyok ennyi, tehát csak a szokatlan zenei ízlésem miatt mentem el egy ilyen rendezvényre. De amit megfigyeltem, hogy az ilyen idős férfiak még egész tűrhetően néztek ki, egész piacképesnek tűntek a fiatal csajoknál is. (Mivel ez egy koncert volt, ezért ide nem ismerkedni meg csajozni jöttek az emberek, hanem a kedvenc zenekaruk élő zenéje miatt). A nők úgy jellemeznék ezeket a férfiakat, hogy érett, meglett férfiak, akikhez határozottan tudnak vonzódni szexuálisan is. A nők viszont akik ott voltak, valami borzalmasan néztek már ki. Idősödtek, ráncosodtak, nem volt már feszes testük, gyakorlatilag intenzíven kifejezve egy leharcolt, ráncos vén banyák voltak már, és egyáltalán nem tudtam hozzájuk szexuálisan vonzódni.
Ezek után nem csodálkozom, hogy ilyen sok a válás, ki a franc akarna ilyen nővel együtt élni? És azt sem csodálom már, hogy még a 40-es férfiak is 20 éves pipiket hajkurásszák.
Miért van ez, hogy a nők ilyen hamar elfonnyadnak, a férfiak meg még a fénykorukat élik abban a korosztályban is?
Ez milyen koncert volt?
Én ugyanis nagyon szeretnék ilyen jól karbantartott 35-45 közötti férfiakkal ismerkedni! (37 vagyok).
De én sajnos azt látom mindenhol, hogy van egy vékony réteg, jó egzisztenciával, aki ad magára. Talán 2-3,%.
A többi férfi 40 felé igenis leharcolt és fonnyadt. Nem az, hogy lóg a heréjük, meg van egy kis sörpocak... Fenéket!
Zsíros test, szőr mindenhol, 5 fog összesen, géppel letúrt haj, borosta. A tiszta farmer-tiszta póló kombinációja már elegáns!
Mindegy, hogy mérnök, pék, vagy közmunkás: borzasztóan sok az elhanyagolt külsejű férfi!
Pont azért is, mert még mindig tartja magát ez a baromság, hogy egy férfi 40 felett se öreg, csak érett, és nem is kell tennie semmit, hogy jól nézzen ki.
Kimész nyáron a strandra: 3 helyes 40-es pasinál több nem lesz, aki gusztán is néz ki fürdőgatyában. A többi undorító: háj, szőr, löttyedt kar, lógó segg.
Szóval lécci-lécci: ilyen jobb kiállású, érett pasik milyen koncertekre járnak? Bármilyen zenei stílust elviselek két órán keresztül!
Persze, hogy a pénz. Semmi nincs ingyen: egészséges táplálkozás, rendszeres sport, fodrász, kozmetikus, márkás, divatos ruhák, fogorvos, stb.
De nem is erről van most szó.
Hanem arról, hogy ők a ritka kivételek.
A legtöbb ennyi idős pasi ápolatlan, elhanyagolt. Meg többnyire foglalt.
Az elvált pasi külön kategória: jó, ha buszjegyre van pénze, nem hogy kondibérletre.
Közben meg azt képzeli magáról, hogy minden húsz éves cicababa róla álmodik. :D
De ettől nem lesz vonzóbb.
Komolyan mondom, hogy egy ilyen "alekosz-típusú" 35 éves már átlagon felüli! Legalább van foga, és nincs 30 kiló túlsúlya!
A bőr-témához annyit válaszolnék, hogy nekünk hótt egyszerűen jobb (strapabíróbb) az irhánk, mint a nőké. Erről van szó, nem másról.
És hát az a nő, aki azt képzeli, hogy ugyanazt teheti és ugyaanúgy, mint bármelyik férfi, az erre szépen rá is döbben, amikor minden nyarat a strandon töltve 35 éves korára múmiának néz ki az UV-től. Vagy épp napi egy szelet csokitól addigra úgy néz ki, mint egy ember-alakú karfiol.
Mert hát sem a bőrét, sem az anyagcsererendszerét nem ugyanolyan terhelésre/feladatra méretezte az anyatermészet.
11-es, te kretén! 25 évem alatt egy barátom volt, soha nem ri-banckodtam, mégis vannak ráncok az arcomon és nem azért, mert elhanyagolnám magam, ilyen a genetikám.
Te mit szólnál, ha olyanért szólnának meg amiről nem tehetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!