Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar férfiaknak nők terén miért vannak túl nagy igényeik?
Én pl a gusztustalan/fizikai és veszélyes munkákat végzem otthon+ folyamatos 3 műszakban dolgozom cserébe szabad igényt tartanom egy kis meleg ételre, tiszta ruhára és kedves szóra ?
30/f
Lehet, hogy nem kell, de nálunk én végzem, mert budit/emésztőt/szifont dzsuvázni, nem nőnek való. 1. "gusztustalan" (ő mondta), 2. fertőző forrás, így veszélyes. Kímélem a párom ahol tudom. Ő pedig a fennmaradó munkákat végzi. Gondoskodik rólam, hogy gondoskodhassakk róla. Szerinted ez rossz hozzáállás ?
30/f
Akkor pontosítok, mert látom kötözködős hangulatban vagytok. Szeretnék főtt ételt enni. Meg tudom melegíteni és jó ideje már egyedül enni is tudok :)
30/f
Nekem nőként ez alap, hogy ellátom a családom, attól függetlenül, hogy én is dolgozom. Az a szomorú, hogy manapság a "nők" többsége, annyira elszállt magától, hogy ez neki már cselédségnek számít vagy alja munkának.
Ami meg szerintem szánalmas... na? Erre mit felelsz? Maradi vagyok? Vagy én is a hűű de, nagy elvárású férfiakhoz tartozom? Nevetségesek vagytok...
A párom 6 órában moderátor, otthonról dolgozik délelőtt. Felteszi az ételt sülni, főni, és visszaül a gép elé dolgozni. Azoknak az elvégzését "várom" el amikre nekem nincs időm. Magyarán a házimunka másik (ráeső) felét. Azzal, hogy nektek nincs kedvetek, nem tudok mit kezdeni. Mi sem jókedünkből csináljuk.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!