Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, van olyan aki beérné egy átlagos lánnyal, aki több mindenre képes/hajlandó mint egy átlagon felüli, gyönyörű lánnyal, aki lusta?
Jajj... Gyönyörű meg átlagos. Mindenkinek más tetszik, nekem pl. bejön a szélesebb csípő. Akinek meg széles csípője van, az meg ugye már nem is lehet olyan nagyon gyönyörű... :D
Mindenkiben van lustaság és mindenkit lehet motiválni valahogy.
Igen, biztosan van akinek Te is tetszel.
Ezek nagyon közkedvelt butus kérdések itt. "Miért nem kellek, miért ilyen felszínesek ezek a csúnya lányok, a normális pasik miért nincs párjuk, miért nem kellenek még az átlagos lányoknak sem, és miért hordják fennt az orrukat,mi lehet a baj velelem".
Elkeseredett semmit érő kérdések, nem hiszem el hogy nem ér el odáig az eszetek, hogy ne ilyen felszínes nézzétek. Mindenkinek más tetszik, nincs olyan hogy csúnya,ronda. Valakinek mindenki tetszik, max neked nem.Lehet helyesnek mondott pasinak nem szépnek mondott bnője legyen.De hát kinek mi jön be.Mi a normális? UGyan az, kinek mi.Beérnéd e az átlagasossal, a gyönyörű helyett. Ki dönti el ki micsoda. Nem igaz hogy nem unjátok.
Attól, hogy valaki gyönyörű, még nem biztos, hogy lusta. Egy átlagos lány is lehet lusta. Nem a külsőség határozza meg a lustaságot.
Idegesítő, hogy sokan azt gondolják, hogy a szépek semmit se csinálnak, az átlagosak meg megváltják a világot.
Nyilván számít a belső, de azt nem a külső fogja meghatározni (persze mint mindenhol, itt is vannak kivételek).
valami miatt ez a poszt nekem azt sugallja, hogy a lány a szexben lenne bevállalós, de nem főz, mosogat, takarít, nincsen állása, stb.
Hát, tapasztalataim szerint nem túl nehéz olyan csajt találni, aki egy koktélért már mélytorokra vesz.
De egy olyan lány igazi ritkaság, aki képes lenne egy meleg otthont teremteni, aki házias lenne, és nem egész nap a fácsén lógna.
Szóval kérdező - ha úgy értetted a kérdést, mint ahogyan leírtam - akkor a válasz az, hogy nem, én nem keresek hosszabb távra ilyen lányt. Pár hónap együttélés után egy csomó más dolog is felmerül egy kapcsolatban, int a bevállalós szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!