Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják megváltoztatni az itteni felhasználok az embereket?
Eléggé el vagyok hízva. Tettem fel ide kérdést már hogy kövér férfiként lehet e jó barátnőm.
Legtöbben azt írták hogy fogyjak le ha vékony nőt akarok. Próbáltam de nem ment.
Viszont munkahelyet váltottam és így egy vékony csínos lánnyal megismerkedtem. Állítólag a humorom személyiségemet megszerette és két hónapja együtt is vagyunk.
Meg szeretném köszönni az itteni felhasználóknak azt hogy félrevezettek
Senki nem vezetett félre.
Emlékszem a fotódra. Nagy hátránnyal indulsz, az biztos, de semmi nem lehetetlen. Szerencséd volt, hogy találtál egy vékony lányt, akit nem zavar a bőséges túlsúlyod. Azért fogyj le egy kicsit. Olyan nincs, hogy nem megy, ha jól csinálod. Sok sikert.
Na ez jó kérdés.
Az itteniek fele azt tanácsolta hagyjam el a párom amiatt mert a szüleinél ebédel. Komolyan ha inna, drogozna és bunkó lenne talán megérteném hogy ezt írják, de ilyen esetben szimpla rosszinulat csak.
Neked pedig sok boldogságot kívánok a párkapcsolatodhoz! :)
Ez a másik... megy a kategorizálás ha valami nem illik be képetekbe máris kamu a kérdés.
Mi kell hogy elhigyjétek....
Hiába mutatnék közös képet akkor is jönne a hitetlenkedés hogy biztos a pénznemért van velem....
Ha jönne kép, már mondana valamit. Ha jönne az ismerőseidtől is egy jellemzés rólad, akkor főleg.
Ismerek tényleg túlsúlyos srácokat, akik jól tudnak csajozni. Mert jó a szövegük és megnyerő a személyiségük. De olyan nincs, hogy bumm, egy vékony és csinos lány beléd esik egy rövid ismertség után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!