Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi az oka annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legrosszabb kérdése:

Szerintetek mi az oka annak, hogy a nők igen nagy része szakítás után igen rövid időn belül már új párkapcsolattal rendelkezik?

Figyelt kérdés

(FIGYELEM! Mielőtt még beírnátok, hogy "na, egy újabb sírdogáló user", kérlek titeket, olvassátok el végig, és próbáljatok meg mérlegelni, hogy a nőkről panaszkodó, egyre többen lévő srácok vajon tényleg racionálisan látják-e az egyre burjánzó problémát. Tudom, a törzsvendégek unalmasnak fogják tartani, csak éppen pont ők nem látják át, s nem látják be a valódi okokat.)

Leszögezem, mindenféle provokáció nélkül teszem fel e kérdést, pusztán a tapasztalataimra, a látottakra, a hallottakra, az olvasottakra hagyatkozva.

Itt, GYK-n folyton hallom a nőktől azokat a baromságokat, hogy őket mennyire meg szokta viselni egy szakítás, meg hogy mennyire bele tudják élni magukat egy párkapcsolatba. Ahhoz képest mit látok? Alig telik el jobb esetben 2-3 hét (extrém esetben pár nap), és már egy vadonatúj bika tologatja őket.

És rendre ezt látom. Még a legerkölcsösebb nőknél is. Az ismerősi körömben is, azok haveri körében is, a munkahelyen is, a munkatársak rokonaival is, a szomszéd csaj esetében is. Mindenhol.

Esély nincs rá, hogy valami épeszű nőt megismerjen emberfia, mert vagy kapcsolatban áll, vagy éppen még egyedülálló, de már megvan a kiszemeltje. Ha meg kivársz egy nőre, hogy egyedülálló legyen, s végre megtörténik a várva várt szakítás, mit tapasztalsz? Már megvan a kiszemeltje! Basszus, két nap elteltével? Ugyan már. (Pár hét, és már együtt is vannak.)

Közben meg itt panaszkodnak, holmi átlátszó kamukérdésekkel? Például ezzel? https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Hol van ez a rengeteg független, egyedülálló nő? Sehol. Röhejes az egész! Röhej!!!

2017. febr. 24. 20:01
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

A környezetemben még 10-ből 1 nő sincs, házas, vagy nem független pasival.

A 10-ből 9-et te sem gondolhatod komolyan.

2017. febr. 24. 22:43
 22/38 anonim ***** válasza:
84%
Azt meg mindjárt gondoltam, hogy az is kizárólag a nők hibája, hogy házas pasik félrekúrnak. xD
2017. febr. 24. 22:46
 23/38 A kérdező kommentje:

#22: "... házas pasik félrekúrnak..."

Tehát ha egy házas pasi félrekúr, akkor minimum két nőt dug egyszerre. Esetleg hármat, esetleg négyet, esetleg ötöt. Akármennyire is ki akarod magyarázni, szerinted normális az, hogy a nők jelentős része vevő a szeretőszerepre? Simán, gond és ellenállás nélkül be merik vállalni, csak mert csúcsszuperübermenőmacsó kúrogathatja őket. Szerinted ez normális? Őszintén?

2017. febr. 24. 23:00
 24/38 anonim ***** válasza:
79%

És az szerinted normális hogy itt vered a nyálad állandóan és nem érted meg, hogy te akkor sem kellenél egy értelmes nőnek ha nem lenne más férfi a földön?

A barátnőm társfüggő, ő szinte sosem volt szingli. Én régóta az vagyok, a válás után kb fél évbe telt mire képes voltam más pasira ránézni, de normális párkapcsolatom azóta sem volt. Nagyon nehéz olyan normális pasit találni, mert a legtöbb kapcsolatban van. Amúgy több független,egyedülálló barátnőm is van, bár mi, késői harmincasok nem a te korosztályod vagyunk, gondolom.

2017. febr. 24. 23:12
 25/38 anonim ***** válasza:
82%
A nők túlnyomó többsége nem vevő a szerető szerepre.
2017. febr. 24. 23:29
 26/38 anonim ***** válasza:
(De ettől persze még gyárthatsz elméleteket és ítélkezhetsz nemi alapon szelektíven.)
2017. febr. 24. 23:29
 27/38 A kérdező kommentje:
#24: Mivel támasztod ezeket alá? Komolyan, elhányom magam, hogy lassan minden 30-as, 40-es nő ártatlan báránykának kamuzza magát, csak mert felcsináltatták magukat a vezérhímmel 10-15 évvel ezelőtt. Aztán meg elváltak. Aztán gyerekük lett. Aztán elváltak. Meg az ex családja követeli az unoka heti minimum kétszeri látogatásának jogát. Pf. :D Főnyeremény! Normális pasit találni, na ez is egy megér egy pf-t. Veletek van a baj! Nagy baj! Nagyon-nagy baj!
2017. febr. 24. 23:30
 28/38 A kérdező kommentje:
#25-#26: Nem hát. Oké! Mindent megmagyaráztál. Rescan the system with the installed applications. :D
2017. febr. 24. 23:32
 29/38 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem általánosítható így. Aki gyorsan vált azt általában kapcsolatfüggés vagy búfelejtés okozza.Én ugyanezen a jelenségen voltam mindig kiakadva a férfiaknál. Mindig halálosan beleszerettem az aktuális páromba aztán hosszú hónapokig,évekig nem tudtam túltenni magam rajta,és nem tudott más megtetszeni,persze közben végignéztem hogy ő már közben a harmadik nőt fogyasztja. Szóval ez nem egészen úgy van ahogy látod. Meglehet hogy többségében igen,mondjuk nekem is van egy barántőm,aki konkrétan 1 éves kapcsolat után 3nappal talált mást.Sosem értettem hogyan,és hogy akkor hova tűnik a nagy szerelem amit az előző párja iránt érzett.De én sose voltam erre képes...Egy-egy csalódás után volt hogy 2 évig nem volt senkim.Pedig lett volna jelentkező..
2017. febr. 24. 23:35
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Még a kérdésed elején bőszen állítottad, hogy nem provokáció, na mondom megpróbálok normálisan hozzáállni és igyekszem megérteni a gondolataid. Hát ne haragudj, egyszerűen undorító modorod van. A kérdés végén már éreztem, de a válaszaid alapján..komolyan mondom, hogy gyomorforgató. Ha csoda folytán eléd esne egy általad normálisnak mondott nő, hidd el hogy rögtön menekülne egy ilyen ember elől. Ilyen mély berögződött nem lehet csak úgy elengedni.. kezdd el leépíteni őket a saját érdekedben,mert nagyon nem lesz jó.. Szép estét!
2017. febr. 25. 00:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!