Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka annak, hogy a nők igen nagy része szakítás után igen rövid időn belül már új párkapcsolattal rendelkezik?
(FIGYELEM! Mielőtt még beírnátok, hogy "na, egy újabb sírdogáló user", kérlek titeket, olvassátok el végig, és próbáljatok meg mérlegelni, hogy a nőkről panaszkodó, egyre többen lévő srácok vajon tényleg racionálisan látják-e az egyre burjánzó problémát. Tudom, a törzsvendégek unalmasnak fogják tartani, csak éppen pont ők nem látják át, s nem látják be a valódi okokat.)
Leszögezem, mindenféle provokáció nélkül teszem fel e kérdést, pusztán a tapasztalataimra, a látottakra, a hallottakra, az olvasottakra hagyatkozva.
Itt, GYK-n folyton hallom a nőktől azokat a baromságokat, hogy őket mennyire meg szokta viselni egy szakítás, meg hogy mennyire bele tudják élni magukat egy párkapcsolatba. Ahhoz képest mit látok? Alig telik el jobb esetben 2-3 hét (extrém esetben pár nap), és már egy vadonatúj bika tologatja őket.
És rendre ezt látom. Még a legerkölcsösebb nőknél is. Az ismerősi körömben is, azok haveri körében is, a munkahelyen is, a munkatársak rokonaival is, a szomszéd csaj esetében is. Mindenhol.
Esély nincs rá, hogy valami épeszű nőt megismerjen emberfia, mert vagy kapcsolatban áll, vagy éppen még egyedülálló, de már megvan a kiszemeltje. Ha meg kivársz egy nőre, hogy egyedülálló legyen, s végre megtörténik a várva várt szakítás, mit tapasztalsz? Már megvan a kiszemeltje! Basszus, két nap elteltével? Ugyan már. (Pár hét, és már együtt is vannak.)
Közben meg itt panaszkodnak, holmi átlátszó kamukérdésekkel? Például ezzel? https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Hol van ez a rengeteg független, egyedülálló nő? Sehol. Röhejes az egész! Röhej!!!
Nem olvastam végig a kérdést, de szerintem te is tudod a választ.
Azért mert amint szabad lesz egy lány, rögtön ott terem vagy 10 pasi akiből lehet 8 csak szúrni akar, de tud legalább választani a csaj közülük. Ugyanis a nők sem szeretnek egyedül lenni.
Ezt látom a környezetemben...
Sőtt személyesen is, volt egy nő aki tetszett, alkesz volt a barátja.
Nagynehezen kidobta.
Aztán mondom de jó, várok kicsit, nem rontok neki ajtostul, elhívom valahova kicsit később. 2hét mulva már volt új barátja....
Nem mondok újat szerintem hogy a nők sokszor simlisebbek mint a férfiak, és akár már a kapcsolat vége felé be van izzítva pár lehetséges új pasi.... Mert nekik törődés kell, a barátjuk hanyagolja őket, bunkó velük, sőtt még impotens is...
Röhej? Hát igen, tényleg az. De tisztelt a kivételnek, akik szerintem még mindig többen vannak szerencsére.
#11: "Sőt személyesen is, volt egy nő aki tetszett, alkesz volt a barátja. Nagy nehezen kidobta. Aztán mondom de jó, várok kicsit, nem rontok neki ajtóstul, elhívom valahova kicsit később. Két hét mulva már volt új barátja..."
Tipikus! Annyira tipikus! Most tekintsük el attól, hogy alkesz barátja volt, mert akármelyik nőt idevehetjük. Csak éppen pont a magunkfajta hozzáállása a legbosszantóbb, hogy ezt tartjuk "sikeres" stratégiának, azaz várni pár hetet, s nem azonnal ráugrani, nem azonnal megdugni, mégis úgy tűnik, hogy ez a legbalf#szabb módszer. De halál komolyan!
Komolyan érdemes hónapokat/éveket beáldozni egy nőre, hogy megismerd, amikor garantáltan semmi sikered nem lesz? Ellenben pár nap alatt megismersz valakit, és bumm, máris összejöttél vele. Semmi értelme egy nővel ismerkedési szándékkal hónapokig ismerkedni, mert egyértelmű bukta.
Pár perc alatt eldől, hogy egy nő akar-e valamit, vagy sem.
Ez úgy szokott kinézni, hogy amikor laposodik a kapcsolat, elkezdenek más férfiakkal ismerkedni, és amikor találnak jobbat, váltanak. Amíg nincs jobb jelölt, addig jó a régi is. Elég visszataszítónak találom az átmenetet, amikor randizgatnak, esetleg meg is csalják a másikat, aztán szépen hazamennek a párjukhoz. Onnan tudom, hogy láttam már ilyet, meg most is pont ebben a helyzetben vagyok, de nincs gusztusom a lányhoz.
Tisztelet a kivételeknek, akikkel még sajnos sosem találkoztam.
Csak a magam nevében beszélhetek, írhatok. Szerintem ez attól függ leginkább, milyen volt a párkapcsolat, meddig tartott, mennyire volt benne az adott nő érzelmileg. Illetve attól, hogy mikor adódik lehetőség.
Nekem pl volt olyan, hogy majdnem 1 éves kapcsolat után 2 évig egyedül voltam, mert így akartam. Olyan is volt, hogy 1 hónap után szakítottunk az adott pasival, de a következő héten már mással ismerkedtem. Miért? Mert nem voltak a korábbi kapcsolatban mély érzelmek, és adódott alkalom. Volt amikor pár nappal egy rövidebb kapcsolat, majd szakítás után adódott lehetőségem megismerkedni valakivel. Így jött ki a lépés. Ott volt a lehetőség, és éltem vele. Ennyi.
De ne gondold, hogy mindenki akivel ismerkedtem az ágyamban kötött ki. A legtöbbször még egy második randihoz sem volt kedvem a srácokkal, nem hogy szexelni, vagy kapcsolatba belemenni, mert még a minimum szintet se érték el nálam.
Inkább "örülnöd" kéne, hogy van ilyen. Ennél jobb szűrő amúgy nem is kell. Ha egy kapcsolatban lévő csaj illegeti magát neked, egyértelműen összejöhetnél vele akkor gyakorlatilag egy árulóval jönnél össze. Ha ez így van, akkor predesztinálva vagy az árulásra. Eddig 3 kapcsolatom volt, az első ellaposodáskor már ismerkedett szakítás után gyakorlatilag "friss lóra nyergelt", a második megcsalt, mondjuk erre már akkor jöttem rá mikor már szétmentünk. A harmadik viszont hű társam volt jóban, rosszban és továbbra is jó barátom. Vele 7 évig tartott, azért lett csak vége, mert ő külföldön tervezte az életét én pedig itthon. Szóval nem kell elkeseredni, ha a kiszemelted nem túl egyenes, ezzel üzen akaratlanul is, hogy nem őt keresed.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!