Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beteg ha ilyen gondolataim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg ha ilyen gondolataim, vágyaim vannak?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok és szüz. Nem hiredztelem,hogy az vagyok.

Van egy kolléga asszonyom aki tőbb mint 10 évvel idősebb mint én házas és gyereke va. Nagyon bejőn külsöre belsöre is.

Vele akarnám elveszteni de igy? Lehetetlen.

Mit csináljak?

2017. febr. 23. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Menj el szórakozni, ismerkedni és válassz egy veled egykorú lányt... nem olyan bonyolult.
2017. febr. 23. 09:46
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
A nő is benne van, akkor mi a gond? Valószínű, jobban járnál vele. 20 éves koromra már SZEXELTEM több lánnyal. Azt viszont, hogy mi a SZERETKEZÉS egy 45 éves nő tanította meg velem.
2017. febr. 23. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
Én is dolgoztam 24 évesen olyan helyen, ahol voltak öregebb kolléga nők, akiknek befarkaltam volna, de ők nem tudtak rám férfiként tekinteni. Eleve az arcom túl fiatalos, még mindig vannak akik nem hiszik, hogy 18-nál öregebb vagyok.
2017. febr. 23. 09:55
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Bezzeg neki azt javasoljátok ,hogy feküdjön le vele!!

Bezzeg,ha egy nő fekszik le házas pasival,az mekkora ribi lesz....

2017. febr. 23. 09:58
 5/7 anonim ***** válasza:
4%
Manapság nem beteges ez, sőt elfogadott. Tipikus tény hogy a magyar férfiak nem tudják egy idő után kielégíteni a nő vágyait és ezért az idősebbek a fiatalokra kapnak rá. Próbálkozz vele...nem veszíthetsz semmit! Biztos a férje valami meccsnézős típus, fel sem tűnne neki ha rámennél az asszonyra.
2017. febr. 23. 09:59
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Undorító, hogy egy házas nőnél akarsz bekavarni. A nő helyében, akkora pofont adnék, hogy egy életre megtanuld, hogy hol a helyed.
2017. febr. 23. 10:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Oh,nncs itt gondolkodás.Én vele szexelni akarok és kész.Bőven sokan így gondolkodnak,sajna.
2017. febr. 23. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!