Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemmel való helyzet. Hogy törölje ki végleg a gondolataim közül? N
Én nő vagyok (23) és van egy exem (férfi, 26). Már szétmentünk egy jó ideje. A szakítás úgy történt, hogy sok vita, veszekedés volt már, és mindketten akartuk hogy vége legyen. Aztán pár hónapra rá elkezdtem nap mint nap gondolni rá, hogy nem is volt rossz, sőt... Elkerülhető lett volna a sok, buta súrlódás. És akkor tök jó kapcsolatunk lehetett volna. Meg aztán, ő elég jó parti volt, sokkal jobban kellett volna vigyáznom rá. Nagyon kedves, rendes, gondoskodó, hűséges ember, és ezek a belső értékek őrült nagy kincsek. De ezeken kívül is jó parti volt (nem pénzt értek ezalatt). Mázlista voltam vele. Ezt egyébként már akkor is pontosan tudtam, de hülye voltam, nem foglalkoztam ezzel. Hagytam veszni a dolgokat, sőt, rontottam a dolgokon mindig.
Újrakezdés szóba sem jöhet. Magam sem vágyom rá. Szeretem, de már nem szerelemmel. Való igaz: felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Túl sok minden történt. A mi sorsunk már megpecsételődött: külön utakat jár be. Ennek ellenére vannak ezek a gondolataim, hogy jó volt vele, és hogy milyen jó parti. Szóval őt már semmiképp sem, de hasonló férfit szeretnék.
Azóta már lett neki egy barátnője is, és bevallom, annak ellenére hogy nem jönnék újra össze az exemmel, még rossz őket látni. Lehet hogy csak képzelem, de azt látom rajtuk, hogy milyen jó lehet köztük a szex. Szenvedélyes, vad, perzselő. Folyton megjelenik előttem, ahogy ïgy vagy úgy csinálják. Ezen kívül azt is észrevettem, bár lehet hogy beképzelem, hogy a barátnője fontosabb neki mint a legközelebbi barátai. Ez olyasvalami, ami viszont nem volt meg velem, én egyenértékűnek éreztem magam a legközelebbi barátaival.
Ez a lány ugyan bolondos, de legalább nem hülye úgy, ahogy én voltam. Jobban megbecsüli. És ki tudja, talán jobban is szeretik egymást, mint velünk volt valaha.
Nem tudom, tudok-e fogni még egy olyan férfit mint az exem, és ha lesz ekkora mázlim, meg tudom-e tartani.
Ezen kívül, rossz ez a köztes állapot, hogy már nem vagyok szerelmes, és már nem akarok vele járni, de még foglalkoztat, még bennem él a múlt, és zavar hogy mással látom.
szedd össze magad és beszélj vele. gyakran az, hogy valaki összejön valakivel szakítás után, nem jelent semmit, csak fájdalomcsillapítás. ha beszélsz vele, akár le is zárhatod magadban az egészet, mert mintha benned lenne valami, amit elmondanál, vagy kifejeznél, csak nem tudod sehogy. légy őszinte!
ha mégis arra kerülne a sor, akkor nehogy újrakezdjétek a régi kapcsolatot, hanem másképp kezdjétek el. ez baromi sok kellemetlen kérdés megválaszolásával és melóval jár, de ha szeretitek egymást annyira (vagy ő szeret téged mondjuk annyira, mert gyakran a szakítás utáni kapcsolatokban csak arra van az új nő vagy férfi, hogy ne fájjon a másiknak, ami csúnya, de ez van, szóval lehet, hogy szeret, akkor meg képes harcolni érted), akkor simán megéri és ez nem okoz gondot. a célért ritkán, de nagyon megéri a szenvedés.
Egy szakítás után azt mondják az okos emberek, hogy akár 1 vagy több évre is szükség lehet amíg az ember túllépt. Ez függ a karakterétől.
Továbblépésnek én azt nevezem (a magam világában) hogyha már a következő lányban nem az előző barátnőmet keresem.
Nekem 2 évbe tellett amíg ez megvalósult egy 3 éves kapcsolat után. (lehet hogy legalább annyi idő egyedüllét kell a továbblépéshez amennyi időt együtt voltak?)
Nekem kicsit ellentmondásos volt a sztori, de végül úgy vettem, hogy akkor az "inkább nem kell" volt az eredmény. De ugyanolyan vagy hasonló pasi kell. Hát el kell hogy rontsam a kedved, ugyanolyat nem fogsz találni ilyen téren hópelyhek az emberek. De rengeteg emberben megvannak azok az alapok amiket keresel, csak mindenki máshogy adja elő a belső értékeket amikről beszéltél.
Csomó kérdéshez írom ugyanezt: Legyen stabil boldog életed egyedül. Ekkor olyan emberekkel találkozhatsz, akik hasonlóan stabilak lelkileg és boldogok akár egyedül is. Ilyen állapotban, és ilyen állapotú párral van lehetőséged megtalálni azt amit keresel.
Szerintem. Nehéz kérdés, nehéz szituáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!