Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek abban, hogy sokan azért vannak egyedül évek óta, mert nem a szintjüknek megfelelő társat akarnak?

Figyelt kérdés
Teszem azt például, egy pénztáros lány vállalkozó férfit akar párjának, holott neki a hasonlóan "melós" pasik között kellene keresgélnie.Valahogy sokan nincsenek tisztában a szintjükkel, ezért vannak nagyon sokan egyedül. Ez persze igaz a férfiakra is. Sok férfi is egyedül van, mert a nők a férfiak 20%-át akarják csak párjuknak. Azaz az átlag felett keresőket kb. Persze biztos vannak kivételek, de sajnos nagyon kevés. A legtöbben nem akarnak azon a szinten maradni társ ügyben, ahol vannak. Szerintetek is igy van?

2017. febr. 21. 17:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

a szint: mennyire vonzó.

ebből a szempontból vannak szintek, s azok mutatják meg, mennyire tetszik az adott ilető.

2017. febr. 22. 08:28
 22/28 anonim ***** válasza:
"Lófaszt mama" Én diplomás nőt akarok, aki megkeres legalább havi 2000 euró nettót, hogy ne nekem kelljen pénzelnem. Van ilyen? Ezért élek inkább egyedül.
2017. febr. 22. 14:49
 23/28 anonim ***** válasza:

Egyetértek, valamilyen szinten.De a szintet ne korlátozzuk le kizárólag a pénzügyekre.

Kedves 22-es! Ugye Te is diplomás vagy és ugyanennyit leteszel az asztalra, amennyit elvársz a leendő párodtól?

2017. febr. 23. 20:17
 24/28 anonim ***** válasza:
Egyet - bár én sem a pénzt tartom az egyetlen szintmérőnek (valójában az a legkevesebb, aki csak egy pénztárcát vesz feleségül).
2017. febr. 23. 22:30
 25/28 anonim ***** válasza:

Komolyan, csak engem idegesít, hogy "szintekről" és "értékekről" beszélünk, de a belsőt senki nem említi meg? Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem fontos a külső, és egyebek, de ennyire ne legyünk már felszínesek...

18/L

2017. febr. 23. 22:30
 26/28 anonim ***** válasza:

Háát, kedves utolsó válaszoló, mostanában ez a divat.

Mindenki elmondja, h a nőnek ekkora melle, vagy mint fentebb FIZETÉSE legyen, a férfinak férfiassága, kocsija, lova, háza, stb stb legyen.Aztán meg sír a szájuk, h minden a külsőségekről szól, az érzelmek sosem voltak jelen a kapcsolatban.

23-as voltam.

2017. febr. 24. 17:39
 27/28 anonim ***** válasza:
Azért hülyét sem kell játszani, MOST ITT nem a belsőről van szó.
2017. febr. 24. 17:45
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem lehet így "szintezni"!

A szerelem nem válogat, hanem megtörténik.

Elfogadhatatlan az az elvárás, hogy a "gazdag" csak "gazdaggal", a "tanult" csak "tanulttal" jöhet össze.

2020. febr. 20. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!