Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek abban, hogy sokan azért vannak egyedül évek óta, mert nem a szintjüknek megfelelő társat akarnak?

Figyelt kérdés
Teszem azt például, egy pénztáros lány vállalkozó férfit akar párjának, holott neki a hasonlóan "melós" pasik között kellene keresgélnie.Valahogy sokan nincsenek tisztában a szintjükkel, ezért vannak nagyon sokan egyedül. Ez persze igaz a férfiakra is. Sok férfi is egyedül van, mert a nők a férfiak 20%-át akarják csak párjuknak. Azaz az átlag felett keresőket kb. Persze biztos vannak kivételek, de sajnos nagyon kevés. A legtöbben nem akarnak azon a szinten maradni társ ügyben, ahol vannak. Szerintetek is igy van?

2017. febr. 21. 17:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
63%

Ez a szintezés egy óriási baromság szerintem.

Amúgy meg nem, a férfiak 20%-át sem akarom a páromnak, elég az az egy.

2017. febr. 21. 17:56
 12/28 anonim ***** válasza:
78%
Mivel kb ugyanannyi férfi és nő van és egy kapcsolatba általában egy nő és egy férfi van, ezért logikusan szinglikből is kb ugyanannyi kell, hogy legyen. Szerintem.
2017. febr. 21. 18:00
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
Egyáltalán nem értek egyet. Én a válásom után három évig voltam egyedül, mert a saját "szintemen" keresgéltem és még azon belül se volt jó bárki, csak olyan, akinek a személyisége és megfelelt és urambocsá', még vonzódni is tudtam hozzá. Igaz, nem erőltettem az ismerkedést, de azért megragadtam a lehetőségeket. Egyáltalán nem bánom, hogy nem ugrottam bele bármilyen kapcsolatba, inkább kivártam, amíg találtam tényleg hozzám illő társat.
2017. febr. 21. 18:02
 14/28 anonim ***** válasza:
89%

Én egyetértek. Bár nem a pénzre, inkább a külsőre gondolva.

A fejemben van egy kép, hogy milyennek kéne lennem, és azon dolgozom. És akkor lehet olyan pasim, ami nem csak "megalkuvás". De addig nem is nyávogok, hogy nem kellek senkinek.

2017. febr. 21. 18:40
 15/28 Taushi ***** válasza:

#12 nem igaz, legalábbis nem minden korosztályban.

Pl. a 20-25 éves lányokra, nem csak a 20-25 éves fiúk hajtanak, hanem mondjuk inkább 22-32. Egy 20 éves lány összejöhet akár egy 21 éves fiúval is, de akár egy 30 évessel is. És ez fordítva aligha lenne valószínű.

Tehát 5 éves sáv vs 10 éves sáv -> ~2x annyi pasi. Ezért van annyi szingli pasi.

Persze van benne általánosítás, de a lényeg szerintem érthető.

(Nézd meg a 35+-os nőket, ott azért mások az arányok.)

2017. febr. 21. 19:38
 16/28 anonim ***** válasza:
Pont hogy nem kéne egyeseknek beszintezni az embereket és akkor sokkal jobb lenne minden.
2017. febr. 21. 21:22
 17/28 anonim ***** válasza:
Oké, hogy nem szép dolog a szintezés, de ha én egy becsületes, tisztességes ember vagyok, aki barátságosan és segítőkészen bánik másokkal, nem balhézik, nem rombolja a környezetét, akkor hadd ne érezzem magam egy "szinten" egy büdös bunkó paraszttal, aki néha elkövet egy kis családon belüli erőszakot.
2017. febr. 21. 21:35
 18/28 anonim ***** válasza:
Én nem értek egyet. Az a baj, hogy vannak "szintek".
2017. febr. 21. 21:38
 19/28 anonim ***** válasza:
78%
Itt most pont nem erről van szó hanem hogy 10-es skálán osztályoznak embereket a külsejük, munkájuk és sokszor olyan dolgok alapján amiről nem is tehetnek.
2017. febr. 21. 21:40
 20/28 anonim ***** válasza:
Meg eleve ki az elit aki megmondja hogy ki milyen szinten van? :D Baromság az egész
2017. febr. 21. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!