Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire hátrányosak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire hátrányosak a férfiak számára az internetes társkeresők?

Figyelt kérdés

Itt főleg a Badoo-ra gondolok, és társaira.

Csak a pénzlehúzás megy, meg fizess elő erre meg arra,vegyél krediteket, emeld ki magad stb.Vegyük példának a Badoo-t, ott szuper erővel is, max 5 lányra írhatsz rá egy nap, és az ötből senki nem válaszol.

Tudom nem szép dolog, de próbából csináltam egy kamu lányprofilt is(pár órára csak, és töröltem is azóta) és 2 óra alatt közel 200 üzenete érkezett. De mivel nem vagyok meleg, egyik pasinál se nyomtam a szívre. Pedig nem is egy topmodel kinézetű lány képét választottam. Ennyire kevés a z átlagos, vagy még kevesebb a szép lány a tárkeresőkön, hogy több száz férfi ostromol meg egyetlen lányt? Előfizetés nélkül, creditek nélkül, vagy ha nem vagy nagyon jóképű, és nem egy luxusautóban szerepelsz egy fotón, akkor ennyire esélytelen vagy férfiként?

2017. febr. 21. 13:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
Elit társkereső sem Elit, csak a neve hangzik szebben. Ráadásul ugye az a "diplomások" társkeresője, tehát apuci lánya joggal(igaziból nem) várja el, hogy valami gazdag pasi jusson neki, és mivel ide regisztrált, ezért a pasinak legyen meg mindene, amire a csajnak szüksége van.És persze jó lenne, ha minden nap hazavinné valaki kocsival,és ahova szeretne eljutni. Mert hát ugye miért saját maga keresné meg a ruhájára,és szórakozására való pénzt? Persze kivételek mindenhol vannak, csak nehéz megtalálni.34L
2017. febr. 21. 19:12
 12/20 anonim ***** válasza:

Na igen, a kamu lányprofil :)

[link]

Eléggé hátrányosak, mivel a nőt ha nem csúnya, nagyon sok férfi ostromolja, míg férfi lehet jóképű, jófej, nemnagyon fognak nála nők próbálkozni, mert az a társadalmi dogma, hogy az "fúúúúj nem szabad", na meg a szintén elvárásoknak megfelelően a nőknek kötelező a jégkirálynőt játszani eleinte, ami sok férfit elriaszt...

Ezért a férfiak sokkal jobban igénylik a társkereső segítségét, így meggondolatlanabbak, könnyebben fizetnek, ezért is hoznak létre egy rakás hamis profilt az oldalak készítői, amiket néha botokkal, és "animátorokkal" működtetnek is, aminek sok férfi bedől, fizet, aztán pofára esik úgy is, de a pénznek már csak integethet.

Persze arra a kevés nőre is vannak hamis férfiprofilok, de kevesebb.

Szóval a társkeresők főleg a férfiak lehúzásából gazdagodnak. Az elittárs a legalja, de a népszerűbbek is borzasztóak, nagyjából a lehúzás és az átverések sűrűsége a népszerűséggel arányos.

Szóval nem szabad bedőlni, nem szabad fizetni. Van azért ingyenesen is, de korlátozottan használható oldal, azzal kell beérni, és inkább a valóságban keresni párt.

2017. febr. 22. 12:04
 13/20 anonim ***** válasza:

"Hozzátenném, hogy a társkeresőkön a nők többsége valóban párt akar találni."

Sajnos ez nem így van. A társkeresőkön a nők többsége kamuprofil, vagy elhagyott profil. A maradék többsége ego tuningoló, általában kapcsolatban élő nő.

És az ez után maradó női profilok mögött van ténylegesen társkereső nő, akiknek egy része viszont olyan társat keres, aki kb nem létezik, csak az álmaiban, vagy egy filmben.

2017. febr. 22. 12:12
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb társkeresőn ugyanez megy:

- A férfiak közül nagyon sok az igénytelen, fotelhuszár, akik szó szerint MINDEN nőnemű egyedre azonnal ráírnak, akár többször is. Meg még irdatlan sok az olyan, aki éjjel-nappal a társkereső előtt ül, és ctrl+c - ctrl+v -vel elküldenek naponta minimum 10-20 sablonos levelet.

- A nők közül meg nagyon sok az olyan, aki azt hiszi, hogy valami online webshop-ban van, és csak ki kell választania a legszexibb, legtehetősebb pasit a sok közül, a többit meg nyugodtan lesz@rhatja. Sok lány pedig alapba szinte senkinek sem ír vissza, ők a társkeresőt csak egónövelésre használják, és örülnek, ha azt látják, hogy mennyi ember hajt rájuk.

Mellesleg nem értem a lányokat. Sokan panaszkodnak, hogy társkeresőn sem találnak senkit, meg mindegyik üzenet csak "szia szex?" szintű, miközben egyrészt el sem olvassák az üzeneteket, hanem kép alapján akár olvasatlanul azonnal törlik, másrészt az aztán rohadt nagy probléma, hogy nekik 200 "jelentkezőből" ki kell választaniuk azt, aki szimpi.

Miközben a fiúkra senki sem ír rá, és a lányok a büdös életben nem fognak kezdeményezni. Nem értem, hogy sok lánynak miért kell játszania a megkaphatatlant, ezzel csak a normális fiúkat/férfiakat riasztják el.

A legtöbb helyen amúgy pont ezért korlátozott az üzenetek száma, hogy az ilyenek ne tudjanak egyszerre a sablonos, vagy letámadós leveleikkel 30 embert zaklatni.

Vannak normális emberek is a társkeresőkön, csak sajnos iszonyat felülprezentált a nyomulós férfiak-felszínes vissza nem író nők aránya.

2017. febr. 22. 15:21
 15/20 anonim ***** válasza:

Bizony az egyes pont nem lenne (vagy ritkább) ha a nők nem játszanák a megkaphatatlant, hanem KEZDEMÉNYEZNÉNEK. Főleg, mert az a logikus, hogy az válogat akire nagy a kereslet, és azok a nők, tehát jelezzni kéne a választást.

A ctrl-v sablonüzenetezés, a fenti miatt, és a rohadt sok kamu, és elhagyott profil miatt elengedhetetlen. Én férfiként úgy kezdtem, hogy küldtem vagy 40 nőnek nekik szóló egyedi üzenetet. 0 válasz volt, néhány legalább elolvasta, és megnézte a profilomat, de a legtöbb meg se nézte a profilomat, sőt el se olvasta az üzenetet.

Aztán rájöttem én is, hogy bizony nincs más, csak a ctrl-v sablonüzenetek szórása. Így volt találat, jött válasz, randiztunk is nem 1x.

Nem csak üzenettel nem kezdeményeznek a társkeresőző nők, hanem még arra sem képesek ahol van tetszikelés, legalább azt a kis gombot lenyomják. Még arra se aki tetszik nekik, volt nem egy olyan alkalom, hogy egy lányt bejelöltem, hogy tetszik, persze semmi reakció. Aztán rá is írtam, és vevő volt rám... de azt a k tetszik gombot még véletlenül se nyomta volna meg.

Jöhetnek a lepontozások, mert tudom, hogy a fájó igazság... fáj :)

2017. febr. 22. 17:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Én kedzeményeztem a Badoon, amikor kölcsönös szavazatot kaptam, hát nagyon ritkán válaszoltak vissza,2x.Pedig elvileg jelölt be .De aztán rájöttem, hogy nem keresnek senkit a legtöbben, hanem ez jó móka, dobok egy tetszelt mindenkinek aztán lesz ami lesz. Az is jó volt, mikor betett kedvencek közé, de írni azt nem tudott. Biztos azt az 5 plusz írását, már elhasználta valaki másra..,mert azt ám jól meg kell gondolni. A másik meg aki képest volt 8x újraregisztrálni, csak hogy bejelölhessen+ a kedvencek közé is, írni sosem írt egy sort sem. Madj aztán egyszer meguntam, és ráírtam, hogy köszönöm kedves, de nem. Még ezek után is 3x bepróbálkozott. Persze nincs olyan csinos pofim, amire azonnal 50 férfi ugrik, a mellem se dobom át a számítógép monitorán, lehet ez a baj, megértem.
2017. febr. 22. 20:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Olvasva ezt a témát egész szerencsésnek érzem magam, hogy olyan oldalon voltam fent, ahol a magyar felhasználói intelligenciaszint kicsivel magasabb volt az átlagnál, a legtöbb férfi képes volt az egyedi profilomra egyedi reakciót adni, vagyis kétmondatos-kétszavas sablonleveleket nem sokat kaptam tőlük, de izgalmas, egyedi, első látásra intelligens megnyilvánulásokat annál inkább. Nőként engem sem kényszerített semmi, hogy én induljak udvarolni és csalogassam ki a kemencesutból a mai férfiakat, mert szerencsére voltak még ilyen - hozzám hasonlóan - "maradi" egyedek, akik még maguk keresték a lehetőséget a várakozás és hibáztatás helyett. Szerencsére ezek a pasik nem luxusautón, hanem többnyire biciklin, vagy nagy hátizsákkal a természetben szerepeltek a fotókon, de ehhez az is hozzátartozik, hogy ha meglátok egy autóval pózoló hapsit, valahogy "az atyaég de fantáziátlan dögunalom" benyomást teszi rám. Én mondjuk egy-két minősíthetetlen megkeresést leszámítva mindenkinek visszaírtam, de azt, akiről kiderült, hogy bele se olvasott a bemutatkozásomba, vagy inkább a fotókról áradozott, megpróbáltam megmenteni a további levelezés eshetőségétől. Amiket viszont itt olvasok, inkább azt mutatják, hogy vagy az általam próbált társkereső volt teljesen másmilyen oldal, vagy nemtom hogy lehetnek ilyen különbségek. Nekem mindig a férfi szellemi teljesítménye számított és hát arra nézve éppen nem hízelgő a sportkocsis vagy kigyúrt kép.
2017. febr. 23. 02:07
 18/20 anonim válasza:

Biztos sokat hibaztam az eletben, mint mindenki mas, en jelenleg 36 eves vagyok, a badoo-n nem tudom mi folyik pontosan, de a lanyok nem nagyon irtak vissza. Normalis kepeim voltak fenn, es meg meg is kerdeztem egy-ket velemenyt mashonnan csajoktol.

Amikor megneztem egy adott idoben mennyi pasi van fenn online es mennyi no, elkepedtem, hogy kb. 3-4-szer tobb not mutatott.

En azt hittem forditva van, ha ennek lehet hinni. Nagy veletlen egy csajjal tudtam talalkozni, tettszett, de elegge labilis a dolog, teljesen mas korokben mozgunk.

Volt egy ket csunya aki beixelt, olyan akivel kicsi eselye lett volna olyan nem. Meg gyerekes noknel is nagyon erolkodnom kellett, hogy visszairjanak, de nem igazan keresek gyerekes not.

En biztos atlag felett vagyok, ha a vagyont nezzuk, ettol fuggetlenul sosem volt meg baratnom. Nagyon neha futo kaland egesz eletemben.

A mostani tapasztalatokat levonva, nekem 7 regem volt, hogy kb. 5 leanyzo visszairjon, ehhez 70-szer tudtam rairni lanyokra, mielott nem kert kreditet, volt akire megprobaltam tobbszor is kulonfele vicces modon, hasztalan.

Az eletben keves az esely, az utcan nem nagyon lehet leszolitgatni lanyokat nincs meg az a kozeg, a tobbi lehetoseget vegigprobaltam, de egyszer talalkoztam halovanyan egy olyan csajjal, aki vmennyire bejott.

De a tancnal is meglepoen ferfitumultus van. Az orakon meg nem lehet elore haladni. Kirandulasok megint ki vannak zarva.

A legjobb csajokat az eletbol lehet osszeszedni, de ha a szakmad miatt innen nem jon, akkor orokre el vagy atkozva.

Nem is tudom mi lesz, ha 40 felett leszek, kezdem feladni az egeszet.

2017. jún. 18. 12:00
 19/20 anonim válasza:
Ja es az 5 leanyzobol 1-gyel talalkoztam nagy nehezen, akinek legalabb tudom a nevet. A masik 4 vagy lepattintott, vagy csak elkezdtunk beszelgetni, es egy ido utan nem valaszolt vissza.
2017. jún. 18. 12:02
 20/20 anonim válasza:
Sztem a leggazabb a dologban nem is ez, hanem az, hogy nekem is lennenek igenyeim vmilyen szinten, es kenytelen vagyok olyanokkal beerni ideig oraig, ha egyaltalan evente van egy jelentkezo, akik nem erdemlik meg a tarsasagom, es egyedul erzem magam mellette. Igazi parom meg nem volt, akinel ugy ereztem, hogy vonzalom is van, es vmilyen perspektiva.
2017. jún. 18. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!