Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megfigyeltem már, hogy rendsze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyeltem már, hogy rendszeresen felbukkanó téma, hogy milyennek kell lennie egy igazi férfinak. Arról miért nem esik szó soha, hogy milyen legyen egy igazi nő?

Figyelt kérdés
Ez olyan, mintha a nők elvárások tömkelegét támaszthatnák egy férfival szemben, miközben ők sokszor semmit sem tudnak cserébe felmutatni. Mi férfiak, bizony ugyanúgy elvárjuk, hogy a párunk legyen egy igazi, nagybetűs nő, ennek minden ismérvével. Miért ilyen igazságtalan ez az egész?

2017. febr. 20. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Vak vagy akkor.

Nagyon sok ilyen elvárás van, és ezeket a nők támasztják a többi nővel szemben.

2017. febr. 20. 22:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Ott ette meg a fene mindkét nem kedves alanyát ahol elvárások vannak,vagy kell lenniük.....

Ha valaki fontos a számodra tetmészetes saját igényed,hogy vállalható maradj az oldalán.

Emellett az a helyes ha pár nélkül is igényes vagy,munkában,karrierben és emberként is!

Húsz év alatt nem raktunk egymás vállára elvárásokat'-mert mindenki tudta a dolgát.Nagyon fárasztó lenne elvárásból szuper- fitt anyukának és feleségnek lennem.....ez saját igényem!Pont úgy mint a páromnak saját igénye,hogy jól éljünk.

Nemi szerepek itt nem játszanak,az srm ki milyen munkát végez! -az csinálja az adott munkát aki ráér bármi is az.

Fiatal felnőtt gyerekeink ebben nevelkedtek,és eszméletlen nehéz nekik megfelelő párt találni,mert a másik fél nem érti mi van?

A határozott fellépésük meg már eleve

ilyesztőleg hat,hogy nem hajbókolnak senki előtt ...

2017. febr. 20. 22:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem értelek. Olyan kérdés van, amilyet felteszel. Olyan téma van (bárhol), amilyet szóba hozol.
2017. febr. 20. 22:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Áruld már el kérlek, neked milyen egy IGAZI NŐ? Mert szerintem ahány férfi, annyi definíció. Kíváncsi vagyok a tiédre.

Egyébként pedig mindenkinek joga van ahhoz, hogy elvárásai legyenek. Ha valakinek hosszú a lista, ő maga cserébe semmit se tud felmutatni, akkor ez van, jó eséllyel nem fog párt találni. Ha meg még így is talál párt, akkor minek kellene rövidebbre vennie a listát? Vagy miért kellene többet adnia, ha így is kell valakinek?

Szerintem ha valaki olyan emberrel van együtt, akinek baromi nagy elvárásai vannak, de cserébe nem tud semmit nyújtani, az annak a szegénységi bizonyítéka, akinek ez megfelel. Szóval inkább kérdezd meg azokat a pasikat, akik ilyen nők előtt állnak sorban, hogy mégis mi a büdös francért teszik...

2017. febr. 21. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!