Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek mennyire fontos az, hogy egy férfinek milyen hangja?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy énekelni tudjon, hanem mennyire férfias...most jövök egy randiról, írja a lány, hogy szerinte nagyon helyes vagyok, viszont egy dolog nem tetszett neki, és az a hangom. Hogy az orgánumom ilyen mély. Ezt egyébként már mások is mondták, hogy nem hangsúlyozok - régen nagyon gátlásos voltam, nem is értették sokszor, amit épp beszélek. Ez valóban lehet döntő? 26/f
2017. febr. 19. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Míg párommal össze nem jöttem fel se tűnt h mennyire fontos. Imádom hogy neki igazi, mély, férfias.

Már attól lázba tudok jönni

2017. febr. 19. 20:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig jobb a mély egy férfinél, mintha magas cincogi hangod lenne.
2017. febr. 19. 20:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A mély hang nagyon szerencsés, viszont figyelj a beszédedre, kiábrándító ha nem lehet érteni a másikat.
2017. febr. 19. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Mindenben és mindenkiben lehet hibát találni. Ha most ezt is felírnám magamnak, hogy ebben se vagyok jó, már kajak nagyon hosszú lenne a lista. Nem is értem, fordított esetben, hacsak nem nagyon szélsőséges, fel nem tűnne, pláne nem lenne szempont, hogy milyen egy lány hangja.
2017. febr. 19. 20:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is ott lehet a baj, hogy bár személyiségemben már magabiztos vagyok, az artikuláció még mindig a régi. Pokolra a nőkkel hogy semmi sem jó nekik.
2017. febr. 19. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ezt mondtam, csak nem olyan lányt szeretnék, aki nem tökéletes embert keres, hiszen ilyen ember, se nő, se férfi nincs. Ha valaki azért utasít el valakit, mert nem tetszik a hangja, na én nem azt a lányt kerestem.
2017. febr. 19. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:
*Nem olyan lányt szeretnék, aki tökéletes férfit keres
2017. febr. 19. 20:39
 8/9 anonim ***** válasza:

:)

Olvasd fel a kedvenc könyvedet. Hangosan. Úgy, hogy közben bele is éled magad. És főleg: ne magadnak, hanem mintha hallgatóságod is lenne, akiknek át kell adnod - nem egyszerűen a szavakat, hanem mindent, ami a könyvben benne van!

Csuda egy játék a hang, ha jól használod. :)

Van itt a faluban egy bácsi. Néha összefutok vele a boltban. Háttal állva, ezer hangból felismerem az övét. Tudod miért?

Mert dallama van! Úgy beszél, hogy azt hiszed: énekel. Pedig "csak" szövegel az öreg. :D

2017. febr. 19. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Szeretem a mély hangú férfiakat, Ben Cumberbatché pl. imádat.

A páromé kevésbé mély, de tök mindegy, mert út mindnhogyan imádom.

2017. febr. 20. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!