Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt aludtam a főnökkel? (olvasd végig a kifejtést)
Múlt héten full céges csapatépítő hétvége volt a munkahelyen. Több, másik kirendeltség is részt vett rajta, vidéki nyaralóban voltunk.
A főnököm kvázi főnöke, akit korábbról ismertem már is ott volt. Nincs köztünk közvetlen munkakapcsolat, tök jót elbeszélgettünk ( már korábbi találkozásokkor is) most is nagyon kellemesen beszélgettünk, vicces, humoros és a korkülönbség ellenére vonzó.
Úgy alakult, hogy nem volt elég szoba ( friss és régi párok, ill. volt, aki hozta a férjét-feleségét). Én viszonylag korán elmentem aludni, majd 1-2 órával később a főnök-főnöke bekéretőzött. (tisztelettudó, kedves, jófej, abszolút nem próbálkozott be. ) Felnőtt emberek lévén, nem volt semmi gondom a közös szobában alvással.
A párnákból barikádot építve aludtunk el az ágy két oldalán. Nem történt semmi, csak aludtunk- de hajnalban arra ébredtem, hogy totál összebújva alszunk kb az ágy közepén.
Ő is felkelt a mocorgásra, őt is úgy meglepte, mint engem, majd a helyzetet nyugtázva, összebújva( a takaróm köztünk volt végig, semmi nyúlkálás vagy ilyesmi) aludtunk tovább.
Reggel felkeltünk, kávéztunk, majd hazament.
Aztán, most szerdán reggel a munkahelyen az asztalomon egy virág és a kedvenc kávémból várt (amit nem tudok, hogyan került oda, elvileg másik városban van) - tőle.
Mindketten függetlenek vagyunk ( én kb egy éve vagyok "szingli" ő októberben vált) mégsem tudom hova tenni a dolgot. Vonzó, kedves, okos, de az ilyen "munkahelyi dolgok elég rizikósak illetve van némi korkülönbség ( én 29, ő 41).
Nem tudom, bele merjek vágni?
Moonlight Runner LOL..
Ja nyilván beütött a kokó- whiskey- gina kombó.. jajj :D
Az elején azt hittem ez is egy csapatépítős dugás lesz a fiatal, férjes huszonévestől, aki most tőlünk akar egy kis megnyugtatást, hogy nem r***nc (pedig de), de pozitívan csalódtam. :D
Szerintem próbáld meg, azért nem a közvetlen főnököd. Bár én a helyedben csak úgy állnék vele össze, hogy elkezdenék szépen új munkahelyet keresni. Most gondolj bele...randiztok, de nem jön össze...ne sok jót várj a cégnél. Randiztok, összejön, majd szétmentek...főleg ne várj sok jót.
Alapból visszautasítod...tuti bukta.
Ha nem is fog emiatt aládvágni, de örökké emlékezni fog rád és ha elékerül egy lehetséges előléptetés...hát majd visszagondol arra, hogy kikosaraztad...ő aztán nem akar egy asztalnál ülni veled a megbeszéléseken.
Lehet, hogy normális, de jobb félni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!