Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Főnökkel randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főnökkel randizni?

Figyelt kérdés
Nagyon bejön a főnököm... Nagyon jóképű és humoros. Nem nős és nincs se családja, se senkije. Elhívott randizni, de azt mondtam neki, hogy ma válaszolok rá. Nem sietett meg semmi... Tetszik, úgy érzem, hogy többet érzek iránta. Tudom nem szerencsés dolog pont a felettesemmel kezdeni, de én a férfit látom benne nem a főnököt. Kb. 1,5 éve dolgozom a munkahelyemen. Ha esetleg elmélyülne a viszonyunk, akkor kirúghatnak érte valamelyikünket is? Én 23N, Ő 32F.
2016. febr. 19. 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért rúgnának ki? A kapcsolatok fele munkahelyen szövődik.
2016. febr. 19. 09:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy ő hogyan főnök. Ha állami cégnél dolgoztok, és ott főnök-beosztottként, akkor összeférhetetlenség miatt egyiknek el kell menni. De ha ő valamelyik maszek cégnek a vezérigazgatója, te pedig alkalmazott akkor nincs ilyen. Hát te tudod mennyire komoly a főnököd, és ha nincs családja meg ilyesmi akkor vágj bele, mi lehetne belőle.
2016. febr. 19. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Abszolut mondj igent, nem is kerdes, voltam hasonlo cipoben es azota is egyutt vagyunk:-))
2016. febr. 19. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nincs kapcsolatban akkor nincs vesztenivalód, sokkal inkább neki. de ne tervezgessél túl nagy hévvel előre, mert akkor sértődés lehet belőle, érezzétek jól magatokat azt majd eldől mi lesz belőle!!!

38F

2016. febr. 19. 09:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy randiban még nincs semmi. De gondold át, hogy megszivathat-e ő a munkáddal kapcsolatosan bármilyen módon!
2016. febr. 19. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:
a mekiben jellemző, hogy mindenki kavar mindenkivel.
2016. febr. 19. 10:57
 7/8 anonim válasza:
miert rugnanak ki? max ha osszevesztek es a munkahelyen rendeztek jelenetet, vagy nem tudjatok elkuloniteni a maganeletet a munkatol. Ahol en voltam pl 2 dolgozo ott enyelgett cigiszunetekben egymassal, el lett veluk beszelgetve hogy jo lenne ha befejeznek
2016. febr. 20. 10:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Holnap találkozunk :) szurkoljatok :)
2016. febr. 20. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!