Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Együtt aludtam a főnökkel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt aludtam a főnökkel? (olvasd végig a kifejtést)

Figyelt kérdés

Múlt héten full céges csapatépítő hétvége volt a munkahelyen. Több, másik kirendeltség is részt vett rajta, vidéki nyaralóban voltunk.

A főnököm kvázi főnöke, akit korábbról ismertem már is ott volt. Nincs köztünk közvetlen munkakapcsolat, tök jót elbeszélgettünk ( már korábbi találkozásokkor is) most is nagyon kellemesen beszélgettünk, vicces, humoros és a korkülönbség ellenére vonzó.

Úgy alakult, hogy nem volt elég szoba ( friss és régi párok, ill. volt, aki hozta a férjét-feleségét). Én viszonylag korán elmentem aludni, majd 1-2 órával később a főnök-főnöke bekéretőzött. (tisztelettudó, kedves, jófej, abszolút nem próbálkozott be. ) Felnőtt emberek lévén, nem volt semmi gondom a közös szobában alvással.

A párnákból barikádot építve aludtunk el az ágy két oldalán. Nem történt semmi, csak aludtunk- de hajnalban arra ébredtem, hogy totál összebújva alszunk kb az ágy közepén.

Ő is felkelt a mocorgásra, őt is úgy meglepte, mint engem, majd a helyzetet nyugtázva, összebújva( a takaróm köztünk volt végig, semmi nyúlkálás vagy ilyesmi) aludtunk tovább.

Reggel felkeltünk, kávéztunk, majd hazament.

Aztán, most szerdán reggel a munkahelyen az asztalomon egy virág és a kedvenc kávémból várt (amit nem tudok, hogyan került oda, elvileg másik városban van) - tőle.

Mindketten függetlenek vagyunk ( én kb egy éve vagyok "szingli" ő októberben vált) mégsem tudom hova tenni a dolgot. Vonzó, kedves, okos, de az ilyen "munkahelyi dolgok elég rizikósak illetve van némi korkülönbség ( én 29, ő 41).

Nem tudom, bele merjek vágni?

2017. febr. 18. 19:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
Igen, együtt aludtál vele.
2017. febr. 18. 19:45
 2/18 anonim ***** válasza:
13%
Ha gyors előléptetést akarsz, vágj bele! Ha komoly párkapcsolatot, akkor ne!
2017. febr. 18. 19:49
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Ez nagyon cuki sztori! Egy 40-es a pasi a legjobb korosztály! Vágj bele, de csak óvatosan, lehet nagy nőcsábász! A szexszel várj jó sokáig!
2017. febr. 18. 19:52
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne vágnál bele? Pláne, ha még szimpi is. 12 év nem abnormális korkülömbség. Mit veszthetsz?
2017. febr. 18. 19:54
 5/18 anonim ***** válasza:
Miért ne vágnál bele? Pláne, ha még szimpi is. 12 év nem abnormális korkülőnbség. Mit veszthetsz?
2017. febr. 18. 19:54
 6/18 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy neked jó, tedd azt
2017. febr. 18. 20:03
 7/18 anonim ***** válasza:

Hát persze, hogy vágj bele. Ez nem vészes korkülönbség, és avval se törődj, hogy munkahelyi. Még csak most az, de talán hamarosan elsősorban a párod lesz, és csak utána főnök. Meg nem is biztos, hogy mindig ott fogsz dolgozni.

Ez jó lehetőségnek tűnik egy boldog és komoly kapcsolatra.

2017. febr. 18. 20:18
 8/18 anonim ***** válasza:

Mi tart vissza?

Ha mégsem jön be, akkor sem lesz akkora gond, mert nem dolgoztok napi kapcsolatban.

2017. febr. 18. 20:22
 9/18 anonim ***** válasza:
4%
Hű, de sok itt a Hamupipőke! Az ilyen pasik sokszor havonta váltogatják a (szépen mondom) barátnőiket. De ne legyen igazam, kívánom, hogy ő herceg legyen fehér BMW-vel!
2017. febr. 18. 20:30
 10/18 A kérdező kommentje:

Nem közvetlen "főnök" amúgy, én a marketing & design-nál vagyok az egyik fő grafikus ő pedig a cégvezető-helyettes.

Szóval, nagyfőnök, de munkakapcsolatba pl. még sosem kerültünk.

Szóval, a rosszindulatú "előléptetés"-ezők khömkhöm.. :D

Nem tudom. Azóta amúgy az lett a fejlemény, hogy elhívott randizni.

Én meg körbekérdeztem óvatosan róla- többen azt hitték (akik pl. sem velem, sem vele nem dolgoznak közvetlenül és csak az alvás előtti esti beszélgetésünket látták+ emlékeztek arra, hogy korábban is beszélgettem vele párszor) hogy mi egy pár vagyunk.

2017. febr. 18. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!