Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek tényleg taszító a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg taszító a nagyon világos szemszín? 20/f

Figyelt kérdés

Én tegnap is megkaptam egyik csoporttársamtól akivel barátok vagyunk, hogy elsőre felfigyeltek rám mert nagyon jóképű vagyok de nagyon nem tetszett neki a tekintetem mert olyan hidegnek tűnt. Aztán a másik barátnője is mondta, hogy igen igen kicsit parás elsőre, olyan pszichopatának tűnök de nyugodjak meg mert mostmár bírnak. Mondom köszi.

Ráadásul nekem elég sötét a bőröm hozzá, ez mégjobban kiemeli. Régebben mindig megdicsérték, de itt gyk-n is olvastam, hogy ez nem szimpatikus a lányoknak inkább a nagyon sötét barna szem a kedvenc. Meg én is olvastam már, hogy a barna szemhez általában erősebb immunrendszer is tartozik és emiatt is az a vonzóbb ez evolúciós folyamat elvileg.

Kábé ilyesmire kell gondolni, vagyis hasonló. A képen csaj van, férfibe nem igazán találtam:

[link]

2017. febr. 18. 16:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem például nagyon tetszik egy férfin az ilyen szemszín. Sőt, talán a gyengém is. :)
2017. febr. 18. 17:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Maga a szemszín nem taszító. Igaz, hogy a barna szem barátságosabbnak van mondva, de még soha nem volt olyan, hogy valaki a szeme vagy a haja színe miatt tetszett volna.

De pl ha megnézem nem szexuális vonatkozásban - pici gyerekeknél a barnaszeműek általában eszméletlen édesek. Az ilyen kobold kinézetű kicsiknek meg mindig kék a szemük. Persze vannak kivételek. De egy kékszemű husky engem jobban elriaszt, mint egy barnaszemű németjuhász.

2017. febr. 18. 17:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten tetszik.
2017. febr. 18. 18:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem pont az ilyen szemszínű férfiak tetszenek kifejezetten.
2017. febr. 18. 18:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Jézusom ez gyönyörű. A barátomé is ilyen és imádom.
2017. febr. 18. 18:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Engem taszít. Mármint nem szívesen nézek bele a másik szemébe. Van egy barátnőm, akinek szinte egybefolyik a szemfehérje az íriszével.. jófej lány, de utálok a szemébe nézni.

Érdekes, hogy most tetted fel a kérdést, randirahívott egy szőke, nagyon világos szemű srác, és amúgy helyes meg jófej, de gondolkozok, hogy elmenjek e.

2017. febr. 18. 18:51
 17/18 anonim válasza:
Nem, nekem nagyon tetszik, kíváncsi vagyok rá. De a kedvencem a szürke. Képet kaphatok privibe?
2017. febr. 18. 19:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Engem is pszichopatáztak már le a világoskék szemem miatt. Két sötétbarna szemű csaj. De azt hozzátenném, hogy mindenki más dicséri a szemem. :D

Mindig mondják az emberek ha a szemembe néznek, hogy: Jaj de szép szemed van. :D

Azonban bele kell törődni, hogy nem mindenkinek tetszünk.

Apropó! Nekem is kuldhetnel a szemedrol kepet ha gondolod. :)

2017. febr. 18. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!