Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg taszító a nagyon világos szemszín? 20/f
Én tegnap is megkaptam egyik csoporttársamtól akivel barátok vagyunk, hogy elsőre felfigyeltek rám mert nagyon jóképű vagyok de nagyon nem tetszett neki a tekintetem mert olyan hidegnek tűnt. Aztán a másik barátnője is mondta, hogy igen igen kicsit parás elsőre, olyan pszichopatának tűnök de nyugodjak meg mert mostmár bírnak. Mondom köszi.
Ráadásul nekem elég sötét a bőröm hozzá, ez mégjobban kiemeli. Régebben mindig megdicsérték, de itt gyk-n is olvastam, hogy ez nem szimpatikus a lányoknak inkább a nagyon sötét barna szem a kedvenc. Meg én is olvastam már, hogy a barna szemhez általában erősebb immunrendszer is tartozik és emiatt is az a vonzóbb ez evolúciós folyamat elvileg.
Kábé ilyesmire kell gondolni, vagyis hasonló. A képen csaj van, férfibe nem igazán találtam:
Maga a szemszín nem taszító. Igaz, hogy a barna szem barátságosabbnak van mondva, de még soha nem volt olyan, hogy valaki a szeme vagy a haja színe miatt tetszett volna.
De pl ha megnézem nem szexuális vonatkozásban - pici gyerekeknél a barnaszeműek általában eszméletlen édesek. Az ilyen kobold kinézetű kicsiknek meg mindig kék a szemük. Persze vannak kivételek. De egy kékszemű husky engem jobban elriaszt, mint egy barnaszemű németjuhász.
Engem taszít. Mármint nem szívesen nézek bele a másik szemébe. Van egy barátnőm, akinek szinte egybefolyik a szemfehérje az íriszével.. jófej lány, de utálok a szemébe nézni.
Érdekes, hogy most tetted fel a kérdést, randirahívott egy szőke, nagyon világos szemű srác, és amúgy helyes meg jófej, de gondolkozok, hogy elmenjek e.
Engem is pszichopatáztak már le a világoskék szemem miatt. Két sötétbarna szemű csaj. De azt hozzátenném, hogy mindenki más dicséri a szemem. :D
Mindig mondják az emberek ha a szemembe néznek, hogy: Jaj de szép szemed van. :D
Azonban bele kell törődni, hogy nem mindenkinek tetszünk.
Apropó! Nekem is kuldhetnel a szemedrol kepet ha gondolod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!