Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van fent a netes társkeresőn egy nagyon szép 33éves lány. A szüleivel lakik, mégis lihegnek utána a pasik mint a kiskutyák.30 éves pasi mamahotelbe lakik le kell nézni? Hogy is van ez? Egyenjogúság?
"Oldal szerin a népszerüsége nagyon maga, postaládája megtelt,sok kreditet kell fizetni hogy ráírhassak."
akkor kamu.
olyan nincs, hogy egy nőt jól pontoznak egy oldalon, és ezért neked drágább vele felvenni a kapcsolatot. kivéve ha krvázós oldalon mászkálsz, azt nem ismerem.
Ne haragudj, kérdező, de nem kicsit vagy sötét. Mi köze van az egyenjogúságnak ahhoz, hogy mennyire kelendő egy helyzet vagy egy tulajdonság? Elárulom: semennyire. Vannak otthon lakó férfiak és nők is, akik ennek ellenére találnak párt, és vannak, akik nem. Ez van.
Ha a nők úgy döntenek, hogy a többségének hátrányos az, hogy a pasi otthon lakik, az ő dolguk. Ha a férfiak meg úgy döntetnek, hogy ez nekik nem baj, az ő dolguk. Nem a nők ragaszkodnak "előjogokhoz" itt, hanem a férfiak mást várnak el a nőktől, mint fordítva.
Amúgy meg egy nőtől azért sem várják el, hogy egyedül lakjon, mert egy otthon lakó nő nagyobb eséllyel gondoskodik a szüleiről, főz rájuk, egyedül meg talán kaját rendel egy csöpögő vízcsapot sem tud megjavítani.
Én huszonéves koromtól egyedül lakom, régen nem vártam el ilyesmit egy férfitól, ma már alap, de én 38 éves vagyok. :-)Szóval semmi olyat nem várok el amit én magam nem tudok megadni neki.
7: Akkor az nem valódi személy, hanem a rendszer által generált fiktív személy.
Mégis miért lenne még a társkeresőn fenn, ha igazi ember lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!