Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső érvek és ellenérvek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső érvek és ellenérvek?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést nem abból a célból írom hogy itt kapjak egy csomó levelet.XD

lletve az is érdekel hogy mennyire éri meg egy olyan embernek mint én...Csak 19 éves vagyok,többször is voltam szerelmes,de csak egy kapcsolatom volt eddig,az sem volt túl jó,mert a barátom nem értékelt valami sokra(sajnos akkoriban még én sem magam)és fiatal korom ellenére már eléggé hiányzik egy igazi kapcsolat. Akikhez nem állok közel azokkal elég zárkozott vagyok,de mégis az évek alatt én tettem meg az első lépést több fiúnál is aki tetszett,de nem nagyon érdekeltem őket,szóval ezek annyiban maradtak.

A barátaim akik bár nyitottabbak mint én,de szintén nem találnak párt társkeresőznek és ajánlják nekem is. Eddig teljesen elzárkóztam ettől,mondván fura lenne egy teljesen idegennel beszélgetni majd találkozni,illetve úgy gondolom egy kapcsolat természetesen kell ki alakuljon,nem kell így erőltetve keresni,de a napokban kissé meginogtam hogy mi van ha ez mégsem teljesen jó gondolkodás...

2017. febr. 17. 23:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

#10-es: marha mázlista vagy azt tudod.

Én az előző páromat társkeresőn ismertem meg, csodás nő volt, de 5 év után szétmentünk. Mikor kihevertem a dolgot, akkor felmentem újra, azt gondolva, hogy ez tényleg ilyen egyszerűen működik, hogy akik ott vannak tényleg párt keresnek, és nem csak játszanak (főleg a nőkről nem gondoltam ezt).

Háát... Elég komolyan tévedtem, és rájöttem, hogy nem az volt a természetes, ahogy az exem megismertem, hanem az volt a csoda.

Egyébként az egyik legnagyobb csalódásom az volt, hogy fent láttam ugyanazokat a hölgyeket, akikkel leveleztem/randiztam több mint 5 évvel korábban (nem kamu profilok, mert többel is találkoztam). Ne mond nekem, hogy 5 teljes év alatt egy épkézláb férfivel nem találkoztak (a kedvenceim azok, akik újra regelnek, hogy ne tűnjön fel, hogy 5 éve ott lógnak, de a keresővel megtalálod az összes korábbi reigsztrációjukat 4-5 havi csúszással regelve)

2017. febr. 18. 12:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Próbálhatsz társkeresőt, de olyat ahol minél kevesebb dolog fizetős.

A nagyon fizetős keresők tele vannak szeméttel, az oldal készítői létrehoznak egy rakás kamuprofilt, és azokat botokkal, vagy sok profilt kezelő emberekkel keltik életre, hogy elhúzzák a mézesmadzagot a balek előtt, aki befizet, és így ők jól járnak.

Na meg az elhagyott profilokat se törlik a fizetősökön, mert úgy se láthatod hogy mikor léptek be utoljára (vagy fizetned kell ért), viszont villoghatnak a nagy társkereső létszámokkal...

Olvasnivalók az átverésekről:

[link]

[link]

És persze nagyon kevés az értelmes, komoly kereső az ilyen oldalakon, ezért jól kell tudni szűrni.

2017. febr. 18. 12:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Aki talált már így társat biztos a pozitív oldalát említi azzal szemben aki csak csalódott ebben.

Szerencséje van annak, aki így talál társra, bár az az igazi szerencsés aki nem ilyen módon ismerkedik.

Én cska nézelődni szoktam, de csodálkozom azon,hogy mennyi jó pasi és jó nő van évek óta fenn, ahogy előttem is írták. Vajon ennek mi az oka?

És annak mi,hogy valaki normál külsővel,normál gondolkodással így ismerkedik?

Ennyire beszűkült a lehetőségek köre, vagy zárkózottá válunk?

2017. febr. 18. 12:59
 14/17 anonim ***** válasza:

"Én cska nézelődni szoktam, de csodálkozom azon,hogy mennyi jó pasi és jó nő van évek óta fenn, ahogy előttem is írták. Vajon ennek mi az oka? "

Elég sok oka lehet:

- eleve kamu profil, az oldal készítői hozzák létre, hogy csábítgassa az embereket

- hozzád hasonló kíváncsi nézegetők

- ennek minősített esete, amikor nem csak nézelődik, de kacérkodik is, miközben párkapcsolatban van. Ők a tipikus egó tuningosok, akiket az izgat, ha nyomulnak rájuk, de eszük ágában nincs ezt a társkereső világán kívül űzni.

- játszmázók, betegek, sérültek. Volt olyan nő, aki rám írt, elkezdtünk levelezni, majd szépen lassan leesett, hogy valami mentális problémával küzd. Egy nőismerősöm valami eszement brazil szappanoperaként fogja fel, a ki kivel, mit csinál mit mondott, 5 nickkel kavarja a sz@rt legalább 20 hasonszőrű társával, megy az intrika, megy a kavarás, és igazából kb 20-an visznek valami 100 nicket legalább, csak azért, hogy egymást átverjék, hogy egymás előtt újoncnak tűnjenek fel (ez egyébként szerintem főleg az idősebb ilyen 40-50+ korosztály játéka). Mikor elmesélte, hogy mit csinál az állam leesett, hogy ilyen van.

- társat keres, de valami olyan elvárások alapján, amit élő ember nem fog teljesíteni. Átlagos, 38 éves férfi kollégám például évek óta teljes meggyőződéssel keresi a 190 centi magas, DD melltartós topmodelljét. Neki ez az életcélja, hogy megtalálja, és azt teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy erre az esélye kb annyi, mint annak, hogy Mo foci VB-t nyer.

- szex-szex-szex. Semmi másért nincs fent, csak rögtön, bárkivel, aki egy kicsit is szebb az ördögnél szexet keressen. Lényegtelen, hogy van e párja vagy sincs, fent van, és hajtja a partnert

És kb ebben a tömegben a dilisek, elszálltak, szexmániások között kellene két normális embernek egymásra találnia úgy, hogy mire megkapják egymás levelét, addigra túl vannak az oldal minden mocskán, és már a legkedvesebb levélre is csak egy törlés vagy egy dühödt morgás a válasz.

Általában egyébként úgy veszem észre, ezt elsőként a normális nők adják fel, ők azok akik visszavonulnak a csigaházukba 1-2 kamu után, és az egész párkeresés dolgot feladják. A férfiak kitartóbbak, persze emiatt ők azok, akiket jobban el is torzít a sok sikertelenség, a sok játszma, a sok átverés.

2017. febr. 18. 14:06
 15/17 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Köszönöm a választ!Én sosem regisztráltam, csak belekukkantottam az oldalakba.

Elég lehangoló amit írsz, de biztos,hogy 100%-ig igazad van.

Volt több olyan ismerősöm aki komolyan keresett volna társat és akkorát csalódott,hogy még a párkereséstől is elment a kedve. Ha valaki érzékenyebb lelkületű még a minimális önbizalmát is elvesztheti ha írnak Neki azért,amit, ha nem írnak pedig azért.

2017. febr. 18. 14:32
 16/17 anonim ***** válasza:

így van... az érzékenyebb lelkületű gyorsan örökre bezárkózik, a kevésbé érzékeny meg egy idő után elmegy mindenféle nem túl egészséges irányokba.

Én férfiként feladtam, egyszerűen esélyem nincs egy normális nőt találni, mert mire végzek a munkában, és rá tudnék írni, addigra kapott 10 farkat, 5 szexajánlatot (egy része betegebbnél betegebb fétisekkel tele), valamint ráírt a legtutibb pasi, akit csak el tudsz képzelni, és akiről majd 2 hét után derül csak ki, hogy szintén csak szexet akar, csak van annyi esze, hogy ne rögtön ezzel kezdje.

És mire megkapja az én levelem, addigra általában törli is magát, de sajnos legtöbbször nem csak a tárkeresőről, hanem az egész érdeklődését elveszíti, így aztán hiába próbálom máshol elhívni kávézni, már azt várja, hogy mikor küldök képet a farkamról, vagy kérdezem meg, hogy lepisilne e miközben magassarkúval tapossa a testem...

2017. febr. 18. 14:41
 17/17 anonim ***** válasza:

#13: "csodálkozom azon,hogy mennyi jó pasi és jó nő van évek óta fenn, ahogy előttem is írták. Vajon ennek mi az oka?"

Nőknél ezek nagy része az oldal fejlesztői által kreált kamuprofil, hogy a nyálcsorgatásra bírják a kereső férfiakat, és fizessenek. Ezeket a profilokat néha emberek szokták aktivizálni, és írnak a férfiaknak, akik azon felbuzdulva hogy milyen jó nő írt nekik, befizetnek, hogy válaszolhassanak.

Aztán van nagyon sok egyszerű elhagyatott profil, amit nem törölnek az oldalról mert nem érdekük törölni.

És van nagyon sok ego tuningoló nő akik a bókokkal táplálkoznak, és vagy már amúgy is kapcsolatban élnek, vagy nem de nem is ott keresik.

És van egy elenyésző számú igazi társkereső nő.

Férfiaknál is van csalogató kamuprofil, meg sok elhagyott profil, de ott több az élő, viszont azoknak szépnagy része kukimutogató, minden hétre más nőt macsó alfa, és elenyésző számú normális komoly férfi.

A társkeresők, főleg a fizetősök, az emberiség pöcegödre(az parlamentek mellett), és a sok kaki közül kell kiválogatni a nem kakit, ami borzasztó nagy szerencsét kíván.

2017. febr. 18. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!