Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső érvek és ellenérvek?
Ezt a kérdést nem abból a célból írom hogy itt kapjak egy csomó levelet.XD
lletve az is érdekel hogy mennyire éri meg egy olyan embernek mint én...Csak 19 éves vagyok,többször is voltam szerelmes,de csak egy kapcsolatom volt eddig,az sem volt túl jó,mert a barátom nem értékelt valami sokra(sajnos akkoriban még én sem magam)és fiatal korom ellenére már eléggé hiányzik egy igazi kapcsolat. Akikhez nem állok közel azokkal elég zárkozott vagyok,de mégis az évek alatt én tettem meg az első lépést több fiúnál is aki tetszett,de nem nagyon érdekeltem őket,szóval ezek annyiban maradtak.
A barátaim akik bár nyitottabbak mint én,de szintén nem találnak párt társkeresőznek és ajánlják nekem is. Eddig teljesen elzárkóztam ettől,mondván fura lenne egy teljesen idegennel beszélgetni majd találkozni,illetve úgy gondolom egy kapcsolat természetesen kell ki alakuljon,nem kell így erőltetve keresni,de a napokban kissé meginogtam hogy mi van ha ez mégsem teljesen jó gondolkodás...
Érv: Ha nem vagy nagyon ronda, sokan fognak keresni, lesz lehetőséged válogatni.
.
Ellenérv: Ha nagyon ronda vagy, nem fognak keresni.
.
Érv/ellenérv: Ha nem vagy nagyon ronda, néhányan képet fognak küldeni a nemi szervükről.
Érvek:
-Ha zárkózottabb vagy,itt jobban el tudod adni némi gyakorlattal-tapasztalat-
-Ha nem szimpatikus a csaj/pasi,nem fog rád zúdulni minden,ami vele kapcsolatos,mert úgyse lesz tovább-tehát ha nem szimpatikus,nem kell hallgatnod se az óbégatását,se semmi,mert telószámcsere úgyse lesz-
-Könnyebb elviselni az elutasítást,mint élőben-legalábbis nekem könnyebb volt-
-Nincs tétje a dolognak ,nem fogsz dadogni a kiszemelt csaj/pasi előtt,ha zavarba jössz
-Ha kifogsz egy hülyét,csak letiltod a francba
Ellenérv:
-Sok a kamus
-Sok a hülye
-Sok a perverz
-Kell egy szűrő ahhoz,hogy normális embert kifogj
-Ha nincs túl sok önismereted,egy életre elmegy a kedved az ismerkedéstől is-barátnőm ezért törölte magát gyakoriról-
Nő vagy?
- kapni fogsz kismillió levelet, amik 99.9%-a csak meg akar dugni, az önbizalmadnak egy darabig jót tesz, amíg rá nem jössz, hogy a levélírók nagy része az összes nőnek ugyanazt írja, és nem azért van levél áradat, mert különleges vagy, hanem mert van puncid
- Férfi vagy?
Ha csak dugni akarsz, akkor ki sem fogsz látszani azok tömegéből, ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor sem...
A levelek nagy része olvasatlanul kuka, ha netán mégis sikerül valakivel szót váltanod, akkor 1-2 órán belül úgyis megjelenik egy ígéretesebb jelölt, akiről persze hiába derül ki már nap végére, hogy csak szórakozott a nővel, addigra téged már ejtett. És ez így megy a végtelenségig.
"Szerintem van a való életben is számtalan hely, ahol lehet nem erőltetve keresni. :)"
Igen, 19 évesen mint a kérdezőnek még rengeteg van... Aztán 25 felett ezek a helyek elkezdenek rohamosan csökkenni, 30-35 felett pedig 0-ra redukálódnak. Addig kell kihasználni, amíg fiatal az ember, hogy nem csak online lehet ismerkedni
+ Ha jól nézel ki, és normális vagy, órák alatt találhatsz párt.
+ Ha nem nézel ki jól, de normális vagy, napok alatt találhatsz párt.
+ Ha nem vagy normális, kinézettől függetlenül azonnal találhatsz dugópajtit.
- Megvan az esély rá, hogy páran rögtön a farkukról küldenek képet.
Sosem társkeresőztem, de csak akkor tedd, ha teljesen bezárult a kör és nincs lehetőséged máshol, más által ismerkedned.
Ha mégis megteszed sokáig ne húzd a levelezést, találkozzatok személyesen mert egész más arcát is mutathatja a kiszemelt úgy, mint írásban.Ez által esetleg megkíméled magad attól,hogy elképzelsz egy ideált magadban ami a valóságban nem létezik.
én a feleségemet online társkeresőn ismertem meg.
szerintem az előnyök:
aki társkeresőzik, az általában tényleg párt akar találni, szemben azzal, akivel csak úgy összefutsz valahol.
A személyes találkozás előtt már nagyon sok kiderül a személyiségéről valakinek abból ,ahogyan levelet ír. Én pl soha nem bírtam azokat a lányokat, akik kb 3-4 mondatnál képtelenek voltak többet írni magukról, a (lelki)világukról, stb, az ilyenekkel, ha találkoztam, kiderült elég hamar, hogy eléggé butuskák és nincsen sok mondanivalójuk - gondolom a férfiaknál is hasonló a helyzet.
Ha már írtatok egymásnak 7-8 normális hosszúságú levelet, akkor a randin már nem nagyon áll fenn az a veszély, hogy nem tudtok miről beszélni, mivel nagyon sokmindent tudtok egymásról.
A hátrányokat már előttem írták,
a csinos lányokat sokan "zaklatják" undorító képekkel és levelekkel, ezeket fel kell tudni dolgozni.
Csinos lányként szintén rengeteg levelet fogsz kapni, aminek a 80-90% nem fog tetszeni, ezt is tudni kell kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!