Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek és Urak! Hogy reagálná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek és Urak! Hogy reagálnátok, ha egyszer csak ott teremne mellettetek az ideálotok?

Figyelt kérdés
Azt gondolom, minden férfi és nő fejében van egy kép arról, milyen lenne egy tökéletes partner. És ha ez az illető pl. az utcán odalépne útbaigazítást kérni, vagy a vonaton mellétek ülne(vagy bármilyen hasonló szituáció), mit éreznétek? Gombóc a torokban, esetleg áll leesik és koppan a földön? Volt már valakivel ilyen, esetleg olyan is, hogy utána kapcsolat lett ebből?

2017. febr. 17. 22:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Amikor eljött randira,elég nehezen eszméltem fel.Azt hittem,csak fel akar ültetni.Mondjuk úgy,hogy inkább echte angol viszonyokhoz képest vagyok szép arcú,tehát Magyarországon egy ilyen pasi biztos szóba nem állt volna velem,ráadásul úgy van nagy mellem,hogy ahhoz nem nyomok max. 60 kilót,de eddig mindenki azt mondta,akivel összeakadtam,hogy arányos vagyok-máskülönben derék alatt puha maradt volna,ha annyira undorító lennék-.Szóval egy külhoniról van szó,aki nekem fejre abszolút ideál,testre is és még én jöttem be neki.Igaz,dél-mediterrán a szentem,úgy,hogy nem lát az utcán minden nap vagy 50 barna hajú-kékszemű csajt az utcán,DD-kosaras mellekkel.Vagy egyáltalán 50 barna hajú-kékszemű csajt,akármilyen alkattal.Szex közben viszont már ő volt zavarban,mert én voltam az első hókatag az életében,remélem az utolsó nő is.Már 4 hónapja együtt vagyunk.
2017. febr. 18. 03:31
 12/18 anonim ***** válasza:
*én is bejöttem neki
2017. febr. 18. 03:36
 13/18 Noblesse Oblige ***** válasza:

Visszaküldeném A Falra!

De az ideál egy dolog. Már láttam férfit aki pont beleesett, de megmozgatni csak akkor tud, ha meg is ismerem. Tehát nálam nem működik ez a szerelem első pillantásra. És eddig mindig olyan férfiak tetszettek vagy néztem meg őket, akik még kicsit sem esetek az "ideálom" közelébe sem.

És ezért nem is értem azokat, akik annyira ragaszkodnak egy elképzelt személyhez, és máshoz nem tudnak vonzódni, mert jómagam hiába preferálok egy külsőt, ha mint férfi nem indít be. A külső egy dolog. De nem azon múlik a dolog.

2017. febr. 18. 04:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 12 éve összetalàlkoztam vele... màig nem hiszem el,hogy ekkora szerencsém van. Olyan külsőre és belsőre is, amilyenre vàgytam és én is neki. Persze sok mindenben különbözünk is ... de ìgy a jó.

Ma màr... a felesége vagyok. ;)

2017. febr. 18. 08:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Egyikkel lefeküdtem, de csak alkalmi volt (pedig én vevő lettem volna rá hosszú távon is :( ), a másik nagyon nagyon hasonló lánynál meg hasonlóan leesett az állam, 1-2 alkalommal próbáltam nyitni rá, de mindig lefoglalták mások, és most eljegyezte az eléggé rejtett, de azért sejthető pasija :(
2017. febr. 18. 16:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Dehát minden alkalommal odalép hozzám mikor párommal találkozok :D

Viccen kívül, a pasik olyanok mint a cipők, te elképzeled milyen szeretnél ,mekkorát, milyen legyek kívül, belül, megvan a tökéletes kép..... aztán rájössz hogy pont ilyen nem létezik. Cipőt venni és pasit szerezni is úgy kell hogy elindulsz pár támponttal és meglátod mit találsz. Pont ezért nincs igazán ideálom mert olyat úgy se fogok szerezni, a mostani párom minden szempontból tökéletes így inkább őt próbálom megtartani :D

2017. febr. 18. 18:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meglepődnék, elmosolyodnék, és kedvesen útba igazítanám, stb., de a párom sokkal fontosabb holmi ideáloknál :) és kizár, hogy találjak olyan férfit, aki felérne hozzá érzelmileg, szexuálisan, értelmileg...
2017. febr. 20. 11:14
 18/18 anonim ***** válasza:
gombóc, sírógörcs, felszívódás.
2017. febr. 21. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!