Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek és Urak! Hogy reagálnátok, ha egyszer csak ott teremne mellettetek az ideálotok?
Visszaküldeném A Falra!
De az ideál egy dolog. Már láttam férfit aki pont beleesett, de megmozgatni csak akkor tud, ha meg is ismerem. Tehát nálam nem működik ez a szerelem első pillantásra. És eddig mindig olyan férfiak tetszettek vagy néztem meg őket, akik még kicsit sem esetek az "ideálom" közelébe sem.
És ezért nem is értem azokat, akik annyira ragaszkodnak egy elképzelt személyhez, és máshoz nem tudnak vonzódni, mert jómagam hiába preferálok egy külsőt, ha mint férfi nem indít be. A külső egy dolog. De nem azon múlik a dolog.
Én 12 éve összetalàlkoztam vele... màig nem hiszem el,hogy ekkora szerencsém van. Olyan külsőre és belsőre is, amilyenre vàgytam és én is neki. Persze sok mindenben különbözünk is ... de ìgy a jó.
Ma màr... a felesége vagyok. ;)
Dehát minden alkalommal odalép hozzám mikor párommal találkozok :D
Viccen kívül, a pasik olyanok mint a cipők, te elképzeled milyen szeretnél ,mekkorát, milyen legyek kívül, belül, megvan a tökéletes kép..... aztán rájössz hogy pont ilyen nem létezik. Cipőt venni és pasit szerezni is úgy kell hogy elindulsz pár támponttal és meglátod mit találsz. Pont ezért nincs igazán ideálom mert olyat úgy se fogok szerezni, a mostani párom minden szempontból tökéletes így inkább őt próbálom megtartani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!