Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít ez egyáltalán a férfiaknak? Vagy csak én fújom fel ennyire a dolgot?
Figyelt kérdés
4 és 6 éves koromban voltak műtéteim. A combomat műtötték, és természetesen a mai napig láthatóak a műtétek nyomai. Kb. 10-15cm-es vágás van a bal combomon és ez rettentően zavar engem. Sosem voltam olyan, aki rövid ruhákat hordott, éppen ezért ez sosem jelentett különösebb akadályt, mindig el tudtam takarni azt a felületet. De már 19 éves vagyok, és ideje lenne párt találnom ( eddig még nem volt barátom ), és nyilván élnénk nemi életet, tehát látná a heget. Nagyon félek attól, hogy emiatt vissza fognak utasítani engem. Mert, mi van akkor, ha találok valakit, akivel megkedveljük egymást, és eljutunk odáig, hogy lefeküdnénk egymással, és meglátná és nem akarna engem?? Egy ilyen hírrel indítani a megismerkedést ciki lenne? Csak hogy tisztában legyen ezzel az illető... Ez tényleg ennyire komoly vagy csak én túlzom el? Ti hogy vagytok ezzel? Elsősorban fiúk válaszát várom. :)2017. febr. 16. 20:33
11/16 anonim válasza:
Ez ne korlátozzon nyugi. Egy párkapcsolat pont ilyenekről is szól, hogy megmutatjuk magunkat egymásnak.
Másrészt neked csak egy fiút kell találnod. Ha a többséget zavarná akkor is találnák neked valót. De ez nem fogja.
12/16 anonim válasza:
Mire eljuttok odáig, addigra nyilván tudni fog róla. Annyira nem hiszem, hogy sok vizet zavarna, engem pl nem zavarna.
30/f
14/16 anonim válasza:
Naiv kislány! Miért gondolod, hogy látná a hegeket? Valami egészen más dolgot látna:-) (de tényleg igy van!!!)
15/16 anonim válasza:
Lányok ÁLLÍTÓLAG hamarabb érnek. Ha egy már elküzdötte magát a hegekig meg a szétrakott terpesztő lábaidig, az sem fogja érdekelni, hogy az ágy végén két vemhes anyadisznó fekszik. Nem, hogy a vágásaiddal törődjön, észre sem fogja venni úgy rá lesz fókuszálva remegő lábakkal a puncira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!