Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék változtatni ezen? Érzem hogy hitetlenül gáz?
Azért érzed gáznak, mert azt hiszed, hogy a többiek gáznak tartanák. Persze, van aki ezt is gondolja, azonban, mint jómagam is, nem tartom gáznak.
Pasim velem együtt végig nézte az Alkonyatot, nem azért mert én kértem, hanem mert szerette volna végig nézni, de ezt csak velem volt hajlandó megtenni.
Verd ki a fejedből, hogy ez gáz. Egyébként pedig, senkinek semmi köze hozzá. Nem kell ezt elmondani senkinek. Teljesen rendben van, hogy egy olyan lányt szeretnél.
És a mostanival mi a helyzet? Jól megvagytok együtt?
Szerintem azért érzed ezt, mert egy romantikus ember vagy, semmi baj nincs veled.
És eszedbe ne jusson ezen változtatni.
Itt fogsz hideget és meleget is kapni. Magadra hallgass elsősorban. Ne foglalkozz mások véleményével. Úgy cselekedj, ahogy te az jónak látod.
Ez miért ciki? Nem értem :D
Max a tinik körében... ma már minden ciki. Olyan unalmas.
Én meg Luna Lovgoodot (vagy hogy a francba írják) tartom jó muffnak a HP-ből, szeretem a könyvet olvastam is többször őket, nem tartom túl gáznak. Valaki meg a hobbitért meg Taurielért van oda (francba az is én vagyok) :D. De na. Ez csak ízlés kérdése. Mindenkinek vannak kedvencei.
30/f
Ne aggodj, ez nem gaz. Mindenkinek vannak rejtett dolgai. En Lokit imadom az avengersbol es 31 vagyok. Mindenkinek kell ilyen:) Igaz, en sem reklamozom:)
Nyugodj meg, normalis vagy")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!