Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék változtatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék változtatni ezen? Érzem hogy hitetlenül gáz?

Figyelt kérdés
Egy bulizós, mások által jó képűnek mondott, vidám srác vagyok. Szeretek társaságba járni, bulizni jó nagyokat stb... jelenleg főiskolan tanulok mellette pedig dolgozom. Több barátnőm volt már, most éppen kapcsolatban vagyok, igaz csupán pár hete tart még a dolog. Elsőre egy normális srácnak tűnhetnék, de van egy nagyon ciki titkom. Imádom az Alkonyat sorozatot. Többször olvastam a könyveket, láttam a filmeket ill fanfictionokkal töltöm az időmet. Itt kedveltem meg a Jacob Reneesme történetszalat. Nagyon meg fogott, hihetetlenül. Arról almodok sokszor, hogy talalok egy Reneesmehez hasonló lányt, akit én is úgy fogok szeretni, mint Jacob. Sokat gondolok erre a fiktív lányra. Hitetlenül gáznak tartom magamat és senki sem tudja, hogy ezt csinálom. Mit csináljak? Miert erzek így?
2017. febr. 16. 18:20
 1/6 A kérdező kommentje:
22f
2017. febr. 16. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért érzed gáznak, mert azt hiszed, hogy a többiek gáznak tartanák. Persze, van aki ezt is gondolja, azonban, mint jómagam is, nem tartom gáznak.

Pasim velem együtt végig nézte az Alkonyatot, nem azért mert én kértem, hanem mert szerette volna végig nézni, de ezt csak velem volt hajlandó megtenni.

Verd ki a fejedből, hogy ez gáz. Egyébként pedig, senkinek semmi köze hozzá. Nem kell ezt elmondani senkinek. Teljesen rendben van, hogy egy olyan lányt szeretnél.

És a mostanival mi a helyzet? Jól megvagytok együtt?

Szerintem azért érzed ezt, mert egy romantikus ember vagy, semmi baj nincs veled.

És eszedbe ne jusson ezen változtatni.

Itt fogsz hideget és meleget is kapni. Magadra hallgass elsősorban. Ne foglalkozz mások véleményével. Úgy cselekedj, ahogy te az jónak látod.

2017. febr. 16. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
ui.: a pasim 31 volt, mikor megnéztük együtt a filmet. :)
2017. febr. 16. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez miért ciki? Nem értem :D

Max a tinik körében... ma már minden ciki. Olyan unalmas.

2017. febr. 16. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Én meg Luna Lovgoodot (vagy hogy a francba írják) tartom jó muffnak a HP-ből, szeretem a könyvet olvastam is többször őket, nem tartom túl gáznak. Valaki meg a hobbitért meg Taurielért van oda (francba az is én vagyok) :D. De na. Ez csak ízlés kérdése. Mindenkinek vannak kedvencei.

30/f

2017. febr. 16. 23:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne aggodj, ez nem gaz. Mindenkinek vannak rejtett dolgai. En Lokit imadom az avengersbol es 31 vagyok. Mindenkinek kell ilyen:) Igaz, en sem reklamozom:)

Nyugodj meg, normalis vagy")

2017. febr. 17. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!