Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok tisztességes férfit (többi lenn)?
#17-es te azért más tészta vagy és gondolom látod, hogy a kérdező veled ellentétben nem tanult a dologból. Az ilyen anyukák ok, hogy fiatalok, jól néznek ki de az alábbi dolgokat üzenik egy férfinak:
-rossz döntéshozó vagyok
-pont nem érdekelnek azok az értékek amik megtartanak egy kapcsolatot
-rossz emberismerő vagyok
-felelőtlen vagyok
-a saját és gyermekem érdekében kilépek egy kapcsolatból, ha úgy gondolom, a veled alakulóból is akár
-elveszem tőled a gyereked, ha úgy látom jónak
-gyerektartást fizetsz, ha úgy látom jónak
Ezeket mérlegelve nem valószínű, hogy ugyan annyi férfi fog ugrani, mint egy hajadon/gyermektelen nő esetén. Aláírom, hogy ember, azt is, hogy nem rossz, azt is, hogy nem könnyű neki, de nézzünk szembe a realitásokkal. Ezek igen komoly rizikófaktorok, amit nem mindenki mer vagy akar bevállalni.
30/f
Értem én, hogy más fiatalon gyerekkel, de bizonyos dolgokban mégis hasonlítunk. A válás önmagában nem rosszabb döntés mint benne maradni egy rossz kapcsolatban.
Számomra az abortusz rosszabb döntés mint megszülni egy gyereket.
Igen, a saját és gyermekem érdekében kilépek egy kapcsolatból, ha az nem működik, ha megcsalnak, lehúznak, bántanak, ha nincs szeretet, ha nem működünk jól együtt, mert egy életem van és az nem olyan hosszú, mint húsz évesen gondoltam.
Nem tartom magam rossz emberismerőnek, mert a volt férjem csodálatos ember, egyszerűen mi nem tudtunk együtt működni mint pár. Mindketten éretlenek voltunk bizonyos problémák megoldásához és eltérő értékrend alakult ki a hosszú évek alatt.
A válás nem úgy működik, hogy egy nő elveszi az apától a gyereket. A gyerek egy bizonyos kor után dönthet úgy, hogy inkább az apjával marad, a kérdés az, hogy akarja-e.
Az én gyerekem nem látja többször az apját most, mint a válás előtt, sajnos. Ezzel csak arra utaltam, hogy ítélkezni könnyű az elvált nők és férfiak felett, lehet őket selejtnek nevezni, de ők legalább megpróbáltak valami normális, tartós kapcsolatot az életükben, nem csak csapongtak össze vissza. Őszinte legyek? Nekem egy negyvenes egyedülálló nagyobb kérdéseket vet fel mint egy negyvenes elvált. Mondjuk akkor sem ítélem el, de azért számomra kérdésesebb a szitu.
#21 ezek a feluletes eloiteletes dolgok akkor ugyanigy elmondhatoak az elvalt apukakrol es ezeket a dolgokat üzenik egy nonek:
-rossz döntéshozó vagyok
-pont nem érdekelnek azok az értékek amik megtartanak egy kapcsolatot
-rossz emberismerő vagyok
-felelőtlen vagyok
-a saját és/vagy uj kapcsolatom érdekében kilépek egy kapcsolatból, ha úgy gondolom, a veled alakulóból is akár
-otthagyom neked a gyereked, ha úgy látom jónak
-gyerektartást fizetem, ha úgy látom jónak....
Elvalt gyerekes nokent mondom,barmikor barmely eletszakaszban,hazassagban,hazassag nelkul,gyerekkel es gyerek nelkul is beuthet a krach egy kapcsolatba es vagy meg tudjak menteni vagy nem,vagy mindketten akarjak vagy nem,ettol meg emberek vagyunk.
Ha ugy fekszem le minden este hogy akkor es ott abban a szituacioban,legjobb tudomasom szerint mindent megtettem,akkor nincs semmi gond.Nem sikerult,megyek tovabb.
Persze lehet h egyes ferfiak,pl ilyen eloiteletesek mint te,azt hiszik hogy xar parti vagyok es nem eri meg a belemfeccolt energiat,de tudod az igazsag az hogy barkivel megtortenhet...es ez nem annak a fuggvenye h ki mennyire valasztott jol anno es milyen jo kapcsolatmegtarto kepessegekkel rendelkezik.
De nyugodtan gondoljatok errol az elvalt gyerekes retegrol amit csak akartok.Elismerem hogy nem egyszeru es nem mindenkinek valo ez a mufaj.
Van ilyen férfi sok, én is hasonló vagyok, aki pl megcsalni se tudná a párját mert szétidegel a stressz ilyesmiktől. Olvasok, művelt vagyok (bár nem szépirodalmilag, hanem tudomány területén), szeretek kirándulni.
Attól hogy gyereked van még mindenki embernek tart, csak hát mi férfiak jobban szeretnénk a saját gyerekünket felnevelni, nem másét, ezért bizony negatívum az, DE nem kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!