Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok tisztességes férfit (többi lenn)?
Azok a típusú lányok is kihaltak. Szerintem az emberek 90%-a az utóbbi egy évben nem olvasott el egy könyvet sem. Ezt pont megmutatja a Nagy Könyv c. tévéműsor eredményei.
(Javaslat: Ha egy ismerősöd azt mondja, hogy szeretek olvasni, kérdezd meg, hogy mit olvasott legutóbb. Meg fogsz lepődni.)
Kérdező, de miért feltétele a "normálisnak" hogy téged elfogadjon valahogy. Az emberek preferencia alapján válogatnak, neked az a preferenciád, hogy szeressen olvasni, kirándulni stb. Másnak meg az, hogy ne legyen gyereke. Mivel jobb vagy rosszabb az egyik, mint a másik.
(Számomra nem kizáró ok amúgy a gyerek, de nyilván más mást gondol.)
attól, mert elfogadja, hogy te továbbra is nő maradtál, attól még nem biztos, hogy nevelné más gyerekét...
meg sokan még egyáltalán nem nevelnének gyereket...
neked a legnagyobb esélyes olyan férfiaknál van akiknek már van gyerekük, mert ők értik meg legjobban a helyzeted...
23F
Most felejtsd el amit #5 irt,ne add alabb.Kozos ismeros mutatott be egy ex agglegenynek.Egyikunk sem akart ismerkedni...Sosem volt 1ev egyuttelesnel hosszabb kapcsolata,nem tervezett csaladapava avanzsalni.Sportol,napi szinten 5nyelven beszel,heti 2 konyvet biztosan felfal.Ket gyermeket hoztam a kapcsolatba.Nekem is azt mondtak h barki jon,engedjem be mert en mar a kutyanak sem kellek.Nem igy lett,boldog vagyok,szeretnek minket igy csomagban es mi is szetkenyeztetjuk ot.
2.5eve vagyunk egyutt,1.5eve egy fedel alatt.Nem hiszem h mi vagyunk az egyetlen ilyen csalad a Foldon.Jarj nyitott szemmel,maradj nö,elvezd az eleted.Majd jon;)
Dehogy haltak ki...
Csak 90%-uk nem úgy néz ki, mint egy másfél év felfüggesztettjét töltő alfahím.
Többségük nem lesz "macsó", sem tuskó veled, így aztán eleve esélyt sem adsz nekik.
És bocs, de amikor a tapasztalat az, hogy egy fiatal, egyedülálló nőt, akivel nem csöppen a pasi ölébe hirtelen az apaság, sokkal könnyebb elcsábítani, mint egy gyermekes anyukát, akkor miért gürcölnének inkább az utóbbival? (Aki meg mégis megteszi, az meg jellemzően nevetséges indokokra hivatkozva kosarat kap.)
Lehet nyugodtan lepontozni, van az írásomban általánosítás, de azért a többségre sajnos ez igaz.
"Tényleg nincs normális férfi?"
Csak amennyire normális elvált anyuka sincs.
Éljenek az általánosítások!
Ahhoz képest, hogy állítólag művelt, olvasott kultúrnőnek gondolod magad, eléggé sekélyes a gondolkodásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!