Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok tisztességes férfit (többi lenn)?
"De párkapcsolati szinten már nem listázhatod az elvárásaidat. Ezt meg kellett volna akkor gondolnod, amikor gyereket vállaltál. És ezt nem sértésnek szánom, csak tényleg nem tudják egyes anyukák, hol a helyük az érték listán."
Tehát, ha jól értelmezem, akkor, akinek gyereke van, az már ássa is el magát a föld alá.Ő már nem tekinthető értelmes, hús-vér embernek, max.egy ribinek, aki csakis szexre lesz ezentúl jó a teremtés koronáinak?Szexnél válogathatja csak meg, hogy milyen pasival feküdjön le...Na igen, erre mondják, megérett a világ a pusztulásra.
Mi ebben olyan tragikus? Egy csúnya, ügyetlen, alacsony pasi egész életében nem kell szinte senkinek, ha akar társat akkor nagyon erős kompromisszumokat kell kötnie, nem lehetnek igényei, hogy a nő legyen csinos, fiatal és szép. Hanem igenis a csúnya és molett nők is meg kell, hogy feleljenek neki, különben társ nélkül marad. Miért? Mert a nőket ösztönös szinten nem vonzza az ilyen férfi.
Ugyanez a helyzet a használt, gyerekes anyukákkal, akiknek más férfiaktól van magzata. Tudtad, hogy az oroszlánok, amikor egy falkán belül egy másik alfa hím tör a hatalomra, az addig megszületett kisoroszlánokat megfojtja? Nyilván azért mert a saját génjeit részesíti előnyben, és nem szívesen neveli más oroszlánhím kölykeit.
Ez az alapvető ösztön az emberben is benne van. Szóval még mielőtt azért siránkozna valaki, mert gyerekes nőként nem kell a legjobb pasiknak, és hogy ez milyen borzalmas dolog, gondoljon arra, hogy neki miért nem kell egy szerencsétlen csúnyácska férfi?
13# Ja, az ilyen visszamaradottakban, mint te :D En sem jonnek ossze gyerekes ferfival es amugy nem faj, ha a ferfiak sem akarnak gyerekes not.
De azert egy olyan kisgyerekes anyuka, aki ertelmes es jol nez ki meg mindig (nem mindenki lesz zsiros haju debella szules utan), az boven valogathat komoly kapcsolatra is, de nyilvan akkor mar az idosebb ertelmes ferfiak kozul kell valasztani, mert egy 20-25 eves srac meg a sajat gyereket se akarna egyelore nevelni, nemhogy egy idegen gyereket.
Kedves ötös! Én 40(!!!!!) éves elvált anyuka vagyok, és a véleményedhez annyit, hogy egy elvált apuka egyáltalán nem selejtes, sőt, vonzó partner lehet. De! Én sem adnék lejjebb jottányit sem az olyan elvárásaimból, hogy vonzódjunk egymáshoz, olvasson, kiránduljon stb. Tudod, miért? Mert inkább lennék egyedül, mint hogy megalkudjak egy párkapcsolatért. Ha a válás megtanított valamire, akkor ez pont ez: nem alkudunk meg egy boldogtalan kapcsolatért. Én sokat dolgozok magamon, és őszintén elmondhatom, hogy egyedül is boldog vagyok és nem fogok megalkudni, mert ahogyan te is írod, szexre akkor találok és olyat, amikor és amilyet akarok. Párkapcsolatra meg csak olyan kell akinek én is fontos vagyok,azért aki vagyok, aki hozzám vonzódik és nem csak menekül egy kapcsolatba a magány elől.
Nem, nem kell lejjebb adnom.És senkinek sem kéne.
előző, végre 1 nő aki kijózanodott !!!
végre olvashattam ilyen hsz-t is. köszönöm !
Előttem már egy csomóan leírták, hogy miért van nehezebb dolgod, mint gyerek nélkül. Persze kort nem írtál (sem a saját, sem a gyermeked korát), így nehezebb válaszolni. Ha a korai 20-as éveidben jársz, akkor bizony nehéz lesz olyan párt találnod, aki megfelel az elvárásaidnak, ráadásul mindkettőtöket elfogad. 30 felett szerintem már könnyebb dolgod van és nem csak az elvált apukák körében. Pl. a 20-as éveimben nálam sem jöhetett volna szóba egy kisgyermekes anyuka, ma már szerintem ez nem jelentene akadályt.
36\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!