Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársak, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársak, mi a véleményetek azokról a hölgyekről, akik még 30 felett is csücsörítve pózolnak a tükör előtt és fotózzák magukat?

Figyelt kérdés
És mi van olyankor, ha ez 40 felett fordul elő(mert ilyet is látni), és már adott esetben gyerek(ek) is van(nak)? Szerintem ez a tinilányoknál is nagyon gáz, bár ott még a "fiatalság-bolondság"-gal ez megmagyarázható, de idősebb korban már tényleg szánalmas. Mit gondoltok erről?

2017. febr. 14. 17:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az a véleményem hogy nekem az ilyen nő nem szimpatikus. Ennyi, ez egyfajta szűrő....
2017. febr. 15. 01:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Gáz kortól függezlenül.
2017. febr. 15. 10:00
 13/14 mikeXxX ***** válasza:
Igazándiból mindenki azt tesz a saját életével amit csak akar az más kérdés hogy én is jókat nevetek rajtuk ! 37f
2017. febr. 15. 16:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem sok jó. Az érzelmi intelligencia hiánya tetőzik a mai lányoknál, mert igen, még 30 felett is csak kislányok, messze nem nők. De én speciel örülök ennek, mert nem kell őket megismernem ahhoz, hogy kiderüljön, mennyire üresek belül, mindössze meg kell néztem az adatlapjukat. Azt a maradék 5% normális nőt meg majd elviszem randizni és nyaralni, mert megérdemlik.
2017. febr. 24. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!