Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel vagy pasaival, aki csak párkapcsolatban hajlandó szeretkezni, tehát fontos neki, hogy először kimondjátok hogy együtt vagytok, össze is jöttök hivatalosan és csak utána hajlandó lefeküdni veled?
Szerintem ez a normális.
Jobb lenne, ha egy discoban felszednéd és egyből lefeküdnétek?
Nagyon nem egyértelmű a kérdés.
Mert ha arról van szó, hogy szexelünk-e úgy, hogy nem is járunk, akkor én is azt mondom, hogy csak azzal akarok szexelni, akivel együtt is vagyok, tehát én is csak a párkapcsolatban való szexelést preferálom.
Viszont ha az a kérdés lényege, hogy a szex előtt a párkapcsolatot is hivatalosítani kell, akkor a válaszom pont az ellenkezője, tehát addig nem akarnám hivatalosítani a kapcsolatot, amíg nem tudom, hogy szexuálisan nagyjából azonosak-e az igényeink, vagy teljesen mások, mert ez olyannyira fontos része egy párkapcsolatnak, hogy ha totál mások az igényeink, akkor az a párkapcsolat úgysem fog működni, tehát nagyon nem mindegy, hogy annak a vége egy sima békés szakítás, vagy pedig válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!