Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti hogy viszonyultok ismerkedéskor a gyári munkás nőkhöz?
"Egyébként meg addig nem számít a pénz, amíg nem fordulnak komolyra a dolgok. Aztán mindjárt érdekes lesz albérlet kereséskor vagy mondjuk lakáshitel esetében, hogy a nő alig keres és a szülei se tudnak segíteni."
Van lakásom, szóval nem szándékozom albérletet keresni, és hitelt felvenni sem. Ahogy mondtam, már réges régen letettem arról, hogy sok százezres nettó fizetéssel keressek párt (főleg, mert az eddigi párjaim is diplomások voltak mind arcpirítóan alacsony fizetésekkel, megszoktam, hogy egy tanárt, EÜ alkalmazottat, vagy egy átlagos irodai munkát végző ember manapság nem fizetnek meg, ezek pedig klasszikusan női szakmák).
Btw, az egy hit csak, hogy ribinek nézzük a kezdeményezőt.
@20: jobban végigolvasva amit írsz, tele vagy komplexusokkal a fizetésed miatt, azt gondolod, hogy az emberek erre vadásznak. Tudod, Mo-n a férfiak jó része is piszkosul kevés pénzt keres, így aztán fel sem tűnik, hogy a nőnek is alacsony a bére, sokkal inkább az szokott lenni, hogy sandán néznek valakire sokat keres, mert sokak szerint ennyi pénzt csak maffiózók meg politikusok keresnek meg.
Erre jön az, hogy kezdeményezni sem szabad, mert akkor ribinek néznek, meg megijednek, etc. Ezek mindegyike prekoncepció.
Megkérdezhetem, hogy pontosan milyen területen dolgozol?
Hidd el, kevesebb prekoncepcióval az ismerkedés terén sokkal könnyebb találni valakit!
Nem, a külső például számít (nem mondom, hogy legyen a nő topmodell, én sem vagyok férfiben az, de azért valami vonzó legyen benne, találjam érdekesnek)-
Az is számít, hogy milyen a beszélőkéje, hogy egy hullámhosszon vagyunk e, hogy van e közös téma, közös érdeklődés.
Az is számít, hogy legyen munkája, hogy alapjában véve ne legyen a kapcsolat annyira egyoldalú, hogy egy colát is csak akkor tud megvenni, ha tőlem kér pénzt. Ehhez mondjuk egy nettó 100-120 ezer forint fizetés jól jön, de ennyit egy diplomás ember azért meg szokott keresni, ez tényleg nem komoly összeg még a minimálbérhez viszonyítva sem.
Ennek ellenére egy kapcsolatom sem azért ért véget, mert pl munkanélküli lett a párom, vagy mert nem tudtunk olyasmit megengedni magunknak, ami simán ment volna, ha csak fele annyit keresett volna, mint én.
Jah... És elmúltam 35, nem vagyok már gyerek, az engem érdeklő nők nagy része kapcsolatban van, sokszor házas, szóval nem veszem rossz néven, ha van egyértelmű jel érdeklődés esetén, hogy szingli, hogy nyithatok felé. Nem gondolom, hogy ribiség elhívni a férfit egy kávéra, ha érdekled, akkor úgyis átveszi a kezdeményezést.
Hogy ezzel valami ritka UFO lennék? Nehogy már...
23-as: persze, hogy megkérdezheted. Közalkalmazott vagyok, úgyhogy nem multinál dolgozom.
Nyilván tudok venni a randin fagyit meg még mozijegyet is, nem erről van szó. De sajnos hiába tagadjuk, Magyarországon (de lehet máshol is), nagyon nem mindegy, hogy milyen az ember anyagi háttere. Általában elveszik a fentebb vázolt rémronda 200 kilós büdös szájút is, ha van neki háza meg egy gazdag papája, aki néha kisegíti őket. Aztán lehet, hogy nézegetik mellőle a jobb nőket, vagy meg is csalják, de ott nem hagyják a tutit. Rengeteg ilyen van. Persze fordított esetben is, ahol meg a férfi pénzére mennek. Sok pocakos, kopasz 50-60 évest látok fiatal csajjal.
De hogy ne kanyarodjak el (annyira) a tárgytól: semmiképp se konkrétan a gyári munka mint tevékenység a kapcsolatok akadálya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!