Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító ha egy férfi sokat betegeskedik és sokat jár orvoshoz?
Ez a dolog mennyire visszataszító, ha amúgy rendben van?
rossz szem, rossz tartás, fogorvosi beavatkozások, bőrgyógyászat, izületi gondok( régi sportsérülések miatt), szóval szinte az összes létező olyan baj, ami nem halálos.
24 F
Sportoló voltál?
Milyen az életviteled? Egészségesen próbálsz élni?
Fociztam régen, de az csak térdsérülés, meg boka ilyen apróbb dolgok, még a csípőm is rossz...
Most nem, de ha van pénzzem akkor járok kondiba, meg normálisabb kajákat eszek, gyümölcsöt, tejtermékeket.
Futni is szoktam, mondjuk mióta ez az extrém hideg bejött azóta nem.
éppen az hogy nem látszódik.
pl - 6,5 ös dioptriásan rossz a szemem, de kontaktlencsés vagyok és ha mondom akkor úgy meglepődnek, gerincferdülés sem látható, bőrgyógyászati sem.
szóval a felszínen semmi nem látszik.
lehet komolykapcsolatod ne aggódj
az igazi így fog szeretni Téged ezen ne aggódj!
Annyi embernek van társa,akár beteg,akár barna bőrű
akár sovány akár kövér olyan soknak lehetet neked miért ne lehetne? Lehet! Igen lehet barátnőd ezen ne aggódj,ismerkedj sok helyen,légy kedves és türelmes,és egyszer fogsz találni egy szép lányt barátnődnek!
Ne aggódj,fel a fejjel sok sikert és szerencsét kívánok neked kérdező!
Sok embernek van betegsége,senki sem tökéletes!!!!
Kérdező, a 7-eshez hasonló "hölgyek" miatt jobb, ha csak akkor mondod el, ha már minimum 3x leszopott az illető hölgyemény. Én így csinálom. ^^
Ha lelép, lelép, de legalább a g ecidet nyelte mint a torkosborz, ha rendes, akkor meg marad és lehet ő lesz életed párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!