Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez mennyire visszataszító számotokra egy férfi intim részénél? 21/F
Szóval tegyük fel van egy férfi aki tetszik nektek mondjuk külsőre is és belsőre is tehát igazából vágytok rá, a szexre mert még eddig nem volt. És hát látjátok, hogy a pénisze is egyébként nagy és karban van tartva, kis borostás szőr a pénisz fölött de észreveszitek, hogy maga a pénisz is picit borostás oldalt meg a tövénél. Mert vannak olyan szerencsétlen férfiak akiknek ott is szőrös, ugyan közel sem annyira mint fölötte de a pénisz oldalán kábé a feléig vékony szőrszálak állnának ki ha nem borotválná az illető. Persze borotválja az illető. Ami nem túl kellemes egy pár nap után egyébként.
Ez mennyire undorító/visszataszító? Elképzelhető hogy emiatt elállnátok a szextől ha ezt észrevennétek?
Nem kellemes intim helyeken a visszanövő szőr? 😮
Mesélj még.
Engem az sem zavarna, ha többé nem nyírná. Sőt jobban preferálom a természetest.
Eü okok miatt a férfiaknak néha többet árthat mint használ a borotva.
A fallosz egy esetben kiábrándító: ha nem tartják tisztán. Amikor szaga van, meg túros, meg... hagyjuk, na az vágylohasztó és visszataszító. De azért mert szőrős,borostás, ott nő szőr, ahol...
Egy férfinál kb erre számítok.
Nekem nő a fa szomON is szőr. Elmondom a kva nagy trükköt:
Borotvával borotválom a rudim is. Ennyi. A köldököm és a farkam közt lévő szőrt nyírógéppel nyírni szoktam, viszont a herezacskómon, a rudimon és a rudim tövénél lévő szőrt rendes, sima borotvával borotválom full csupaszra.
Képzeld még sosem vágtam le/meg a farkam véletlenül, rendesen lehet azt is borotválni. Alapból nekem is szőrös lenne a farkam, de annyi a nagy titok hogy le kell borotválni a szőrt XD
Ja nekem is van a cerkán.
Egy a titka ha a szőr növekedéssel megeggyezően húzod a borotvát nem lessz olyan szinten irritáció, viszketés, szőrbenövés stb.
Viszont így nem is lesz mindig teljesen sima. De valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!