Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjam meg ezt a lányt? 19/f
talalkoztam egy egyetemi rendezvényen egy lánnyal, koriztunk stb. elég sokat voltunk ahhoz képest együtt,a végén megkértem hogy írja le a nevét,de nem tudom felvenni vele az interneten a kapcsolatot, a számát meg nem kértem el.
tudom h hova jár az egyetemen belül de hogy kerüljek vele közelebbi kapcsolatba? hogy tudnek rola tobbet megtudni?
Ha van a rendezvénynek Facebook-eseménye, akkor talán oda írhatsz, hogy keresed XY lányt, kis szerencsével olvassa vagy ő vagy valamelyik barátnője, amelyik felismeri hogy róla van szó. Esetleg nézd végig azoknak a listáját, akik "ott voltak" vagy "érdeklődtek az esemény iránt", hátha megtalálod.
Egyetemi újságban szintén adhatsz fel hirdetést, ha van ilyen lehetőség, Facebookon is biztos van ilyen csoport ahol ilyen "egyszer láttam" esetek megoldhatók.
Még egy ötlet: ha tudod melyik karra (szak?) jár, akkor Neptunban (vagy amit használtok) keresd meg az óráit (gondolom a korát/évfolyamát meg tudod saccolni), nézd végig a neveket hogy ki vette fel, meg tudod nézni, hogy hol/mikor van órája, akkor tudsz élőben is találkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!