Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EGy kb.24 éves pasi akarhat komolyabb kapcsit egy 30 éves nőtől?
Figyelt kérdés
2017. febr. 11. 10:27
11/18 anonim válasza:
24 éves pasihoz 18-20 éves lány való, és aki a kapcsi szót használja, az kb. ilyen szinten állhat szellemileg, tehát akarhat tőle "kapcsit".
12/18 anonim válasza:
23-24 éves pasihoz marhára nem a 18 éves kislány való, pláne, ha a srác komolyabb gondolkodású. Sose tudtam nálam ennyivel fiatalabb lányokkal miről beszélgetni. Nekem ha volt valami randi, próbálkozás, bármi, mindig legalább másfél évvel idősebbek voltak a nők, mint én. 23/F
13/18 anonim válasza:
Miért ne? 28 évesen se mondanék pl. nemet egy 35 éves nőre, csak a korkülönbség miatt. Bár a nő már nagyobb eséllyel hajtan el, függetlenül attól, hogy mit tudok nyújtani, mert jajjjjj nem kell huszonéves fiúka... :D
14/18 anonim válasza:
nekem inkább az a gyerekes, hogy még azt se tudod, pontosan hány éves, és már ilyeneken gondolkozol. ha hosszabban beszélgettetek volna, gondolom, elmondja.
a kapcsi is béna egyébként, de van más olyan becézés, ami szintén béna, azt meg én használom.
a kérdésedre pedig az a válaszom, hogy még nagyobb korkülönbséggel is lehet, de ez nem szavatolja, hogy egy random 24 éves komolyan fog venni téged.
15/18 anonim válasza:
24 voltam mikor elvettem az akkor 30 eves feleségemet,és azóta is jól működik a házasságunk.Szóval akarhat és lehet is komoly dolog.
27/F
16/18 anonim válasza:
24 évesen 30 éves párom volt. Most 26 vagyok és 40 éves párom van. Sosem jöttem még senkivel ki ilyen jól, minden klappol. Aki szerint hozzám egy huszonéves kislány illene... butaságot beszél, vagy az infantilis kisfiúkra asszociál, akiknek a bulizás jelenti az életet.
17/18 anonim válasza:
5évvel idősek az élettársam. 7év együttélés után azt mondom simán működhet...Bár nálunk màr gond, hogy én sokkal több szexet igényelnék... Ez lehet így lenne egy 5évvel fiatalabb nő esetében is...39f
18/18 anonim válasza:
Ha tényleg szereti a nőt, akkor miért ne akarhat komoly kapcsolatot kialakítani vele? Csak a kor miatt elítélni valakit nem szabad. 6 év nem a világ vége. Mindenkinek más az értelmi, érettségi felfogása...Lehet valaki 24 évesen komoly gondolkodású és lehet valaki komolytalan 30 évesen is, ha még nem nőtt be a feje lágya...nem érett még az esze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!