Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés elején jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés elején jobban teszem, ha elmondom egy lánynak, hogy még nem volt barátnőm?

Figyelt kérdés
Mivel elég nehezen ismerkedek így ezt látom jó útnak, mert így talán megértőbb lehet, hogyha valami hülyeséget csinálok ismerkedésnél.
2017. febr. 10. 16:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Pedig kérdező énse mondanám el ilyen helyzetben! Gondolj csak bele, ha ezzel indítasz mi jut eszébe egy lánynak..

"ok Ennek a csávónak még nem volt csaj..vajon miért nem volt neki? hmmm ..Biztos valami gáz lehet vele..ha senkinek se kellett ..inkább más után nézek"

Inkább hazudj 1-2 barátnőt..:) Ha meg rákérdez megmondod hogy már nem szeretnél volt kapcsolatokról beszélni.

2017. febr. 10. 19:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Az ismerkedés során előjönnek a kérdések a múltról és az exekről. Itt lesz a helye ennek. :)
2017. febr. 10. 19:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Nőként én is azt mondom, hogy ne mondd el az elején, kivéve, ha rákérdez.
2017. febr. 10. 19:30
 14/19 A kérdező kommentje:

#10 Egyetértek veled jókat írsz, én csak arra gondolok, hogyha esetleg nem úgy kezelném a helyzeteket, mint egy gyakorlott akkor ne higyje azt, hogy érzéketlen vagyok, hanem akkor mondanám meg neki, hogy még nem volt a párkapcsolatokban szerencsém. Sajnos ismerkedésnél vétettem ilyen hibákat, nem voltam valami őszinte, hanem próbáltam jobbnak beállítani magam, mint aki vagyok, most szeretnék teljesen őszinte lenni.

#11 Mondom, hogy voltak lehetőségeim, de nem éltem vele, ha olyan hülye a lány, hogy ismeretség nélkül megítél akkor az az ő szegénységi bizonyítványát mutatja, buta, érzelmileg tuskó lány nekem amúgy se kell.

2017. febr. 10. 20:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk tahóság más kérdése alatt kommentben kérdezni, de... mind férfiaktól, mint nőktől kérdezem: mi az atyaúristenért kellene egyáltalán VALAHA IS szóba hozni az exeket, nemhogy még ismerkedés alatt? A múlt az a múlt, senkinek semmi köze hozzá, max ha magamtól elmondom.
2017. febr. 10. 20:56
 16/19 anonim ***** válasza:

Észre lehet venni, felesleges titkolni

Direktbe ne mondd el, de ha kérdezi, akkor igen

2017. febr. 14. 06:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Majd akkor mondd, amikor szóba kerül. Én sosem tartom jó ötletnek a megjátszást. A saját helyzetedet nehezíted, ha görcsösen próbálsz megfelelni valamilyen képnek, amit mutatni akarsz. Inkább törekedj az önazonosságra.
2017. febr. 14. 09:25
 18/19 anonim ***** válasza:

NEM!!! nem szabad azzal kezdeni, hogy nem volt még barátnőd.

MINDEN CSAJ ÖSZTÖNÖSEN olyan férfit akar, akit a többi nő is akar - ezért hajt egy csomó nő a házas férfiakra is, és ezért nem érdekli a nőket, ha valaki megfektette már az összes barátnőjüket.

Ezt csak akkor mondjad meg a csajnak, ha már összejöttetek. ÖNBIZALOM. Nem szabad arra gondolni, hogy valamit elb aszol. Olyan, mint a fehér elefánt.

2017. febr. 14. 18:52
 19/19 A kérdező kommentje:
#18 Fentebb írtam le, hogy több lánnyal lehetett volna valami, de nem jöttek be nekem. Ha olyan primitiv segg, hogy a józan esze helyett az ösztöneire hallgat, akkor lehet nem is kérek belőle. Nekem fontos az, hogy megértő, együttérző legyen ne egy idióta.
2017. febr. 14. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!