Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés elején jobban teszem, ha elmondom egy lánynak, hogy még nem volt barátnőm?
Pedig kérdező énse mondanám el ilyen helyzetben! Gondolj csak bele, ha ezzel indítasz mi jut eszébe egy lánynak..
"ok Ennek a csávónak még nem volt csaj..vajon miért nem volt neki? hmmm ..Biztos valami gáz lehet vele..ha senkinek se kellett ..inkább más után nézek"
Inkább hazudj 1-2 barátnőt..:) Ha meg rákérdez megmondod hogy már nem szeretnél volt kapcsolatokról beszélni.
#10 Egyetértek veled jókat írsz, én csak arra gondolok, hogyha esetleg nem úgy kezelném a helyzeteket, mint egy gyakorlott akkor ne higyje azt, hogy érzéketlen vagyok, hanem akkor mondanám meg neki, hogy még nem volt a párkapcsolatokban szerencsém. Sajnos ismerkedésnél vétettem ilyen hibákat, nem voltam valami őszinte, hanem próbáltam jobbnak beállítani magam, mint aki vagyok, most szeretnék teljesen őszinte lenni.
#11 Mondom, hogy voltak lehetőségeim, de nem éltem vele, ha olyan hülye a lány, hogy ismeretség nélkül megítél akkor az az ő szegénységi bizonyítványát mutatja, buta, érzelmileg tuskó lány nekem amúgy se kell.
Észre lehet venni, felesleges titkolni
Direktbe ne mondd el, de ha kérdezi, akkor igen
NEM!!! nem szabad azzal kezdeni, hogy nem volt még barátnőd.
MINDEN CSAJ ÖSZTÖNÖSEN olyan férfit akar, akit a többi nő is akar - ezért hajt egy csomó nő a házas férfiakra is, és ezért nem érdekli a nőket, ha valaki megfektette már az összes barátnőjüket.
Ezt csak akkor mondjad meg a csajnak, ha már összejöttetek. ÖNBIZALOM. Nem szabad arra gondolni, hogy valamit elb aszol. Olyan, mint a fehér elefánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!