Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a kevésbé attraktív lányok/nők, fiúk/férfiak sokkal bátrabbak a kezdeményezésben?
Rossz a gondolkodásod. Most úgy gondolod, hogy van valaki, akivel akár ki is alakulhatna valami. Tehát van esély, h minden úgy alakul ahogy azt elképzeled. Ha kezdeményezel, akkor valószínű, h hamar elválna hogy mi sül ki belőle. Félsz attól, h az álmod szertefoszlik. Inkább maradjon meg az esély, minthogy az sem.
Én is ilyen vagyok.
Ez nem az attraktivitáson múlik. Minden álszerénység nélkül állíthatom, hogy meglehetősen vonzó jelenség vagyok, és sosem féltem megtenni az első lépést. Nyugodt szívvel (persze, izgulva meg minden, de azért nem túlparázva) szólítottam le idegen férfiakat (vagy anno fiúkat), kezdeményeztem virtuális ismeretséget, kértem el elérhetőséget, szóval nem mondhatni, hogy nyuszi voltam.
Ez személyiségi kérdés. Nem attól függ, hogy nézel ki, hanem hogy elfogadod és felismered, nem dől össze a világ, ha az adott kiszemeltednek éppen nem te vagy álmai nője. Bántja az ember önérzetét, de minél tovább agyalsz rajta, annál fájdalmasabb. Nekem az (volt) a stratégiám, hogy meglátom, megtetszik, már meg is szólítom. Nem hagytam magamnak időt az aggodalomra, őrlődésre, "mi van ha"-ra, reménykedésre, bármi ilyesmire, mert ezt minél tovább húzod, érzelmileg annál mélyebbre kerülsz az örvénybe, és annál nehezebb lesz az esetleges visszautasítást feldolgozni. Neked is ezt tudom javasolni. Szép nőként egyébként tényleg nem dől össze a világ, ha valaki nem jön össze, millió meg egy másik lehetőség van, csak fel kell kötni a gatyaszárat, mély levegőt venni, és bumm bele.
Nekem bevált.
20 évesen elég gyerekesen gondolkodsz, én tininek voltam ilyen. Mostanra(én is 20 vagyok)sokkal magabiztosabb lettem és úgy gondolom, hogy azért nem kezdeményezek pasinál, mert akit érdekelek, az úgyis kedeményez(mivel férfi, ez az ő dolga, ha túl nyuszi hozzá, akkor a szememben nem férfi).Ha nem kezdeményez, akkor úgy veszem, hogy foglalt vagy nem érdeklem.Ilyen egyszerű.
Nem tudom,hogy ennek mennyi köze van a külsőhöz, de mindenesetre én elég csinos lány vagyok és más csinos lány ismerőseim sem szoktak fiúknál kezdeményezni, mert annál azért nagyobb az önbizalmuk és nem szorulnak rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!