Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amelyik nő azt mondja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik nő azt mondja hogy nincs ideálom külsőleg, az azt jelenti hogy nagyon sovány illetve nagyon kövér férfival is összejönne?

Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 22:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
Ezt is Neked válaszul, beszélgetőtársam: Szerintem teljes tévedésben vagy, nem ismered a nemi különbségeket. Azok a FÉRFIAK akiknek az elsődleges nemi vonzalmi érzékszervük a látás, és azt hiszed, a nőknek is az. A nőknek pedig az a legutolsó.
2017. febr. 9. 23:45
 22/30 anonim ***** válasza:
23%
20: Nő vagyok és a férfiak azok, akiknek a vizualitás az elsődleges érzékszervük a párválasztásban. A nőknek a tapintás és a szaglás.
2017. febr. 9. 23:46
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Az utóbbi pár hétben elég divatos lett itt ez a szöveg, hogy a férfiaknak fontosabb a vizualitás. Ezt mégis mire alapozzátok?
2017. febr. 9. 23:48
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
20: Tehát elsős sorban egy gyendégen, szexuálisan is közeledő férfi jön be, aki hozzánk ér, közel hajol, megszagolhatjuk, mert eleve nulla infónk, nulla vonzalmi lehetőségünk van azokhoz a férfiakhoz, akik ilyet nem tesznek.
2017. febr. 9. 23:48
 25/30 anonim ***** válasza:
32%
23: Onnan hogy most is elmondtad, hogy a világképed szerint az emberek a látottak alapján vonzódnak, és kötöd az ebet a karóhoz.:) A beszámolódból nyilvánvaló, hogy Te a vizualitás alapján vonzódol, mégpedig olyannyira, hogy el sem hiszed, amikor más azt mondja, hogy ő nem.
2017. febr. 9. 23:51
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Ismerek egy férfit, aki tudja ezeket a dolgokat: társat keres, és házibulikat tart, ahol megtáncoltatja a lányokat, míg tiszta vízben nem úszik, és simogatja a lányok fejét, hátát. Mikor az én hátamat simogatta, egyáltalán nem gondoltam sem a korára, sem a kinézetére, hanem becsuktam a szemem és arra koncentráltam, mit érzek a tenyeréből: vajon ő az én fiúm vagy sem.

Nem véletlenül a táncmulatságok voltak a párválasztó események mindig.:) Az ottani szituáció mindkét nemnek megfelelő infókat nyújt a partnerről a párválasztáshoz, tetszés kialakulásához.

2017. febr. 9. 23:55
 27/30 anonim ***** válasza:
46%

#22 Te beteg vagy inkabb. Marmint nem a szo serto jelenteseben, hanem konkretan valami bajod van, ha nem tudsz egymastol embereket megkulonboztetni es nem tudod eldonteni X ember kozul, melyik tetszik a legjobban. Vagy csak szimplan troll.

En no vagyok es a legelso amit megnezek egy ferfin az a kulseje. Ha az bejon, akkor mehet az ismerkedes, flort stb amibol leszurom, hogy akarok-e tole barmit.

2017. febr. 10. 00:45
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem jelenti azt.
2017. febr. 10. 01:42
 29/30 anonim ***** válasza:
81%

Nő vagyok, nekem a látás a legfontosabb. Aki nem tetszik, az nem érinthet meg. Nem tudom, milyen tapizós táncikálásokról beszélsz, ha valaki hozzám ér, ellököm.

Nekem ne mondja meg senki, hogy NEKEM mi a legfontosabb.

2017. febr. 10. 03:05
 30/30 anonim ***** válasza:
35%
Nem, az azt jelenti, hogy hazudik.
2017. febr. 10. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!