Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik nő azt mondja hogy nincs ideálom külsőleg, az azt jelenti hogy nagyon sovány illetve nagyon kövér férfival is összejönne?
Ismerek egy férfit, aki tudja ezeket a dolgokat: társat keres, és házibulikat tart, ahol megtáncoltatja a lányokat, míg tiszta vízben nem úszik, és simogatja a lányok fejét, hátát. Mikor az én hátamat simogatta, egyáltalán nem gondoltam sem a korára, sem a kinézetére, hanem becsuktam a szemem és arra koncentráltam, mit érzek a tenyeréből: vajon ő az én fiúm vagy sem.
Nem véletlenül a táncmulatságok voltak a párválasztó események mindig.:) Az ottani szituáció mindkét nemnek megfelelő infókat nyújt a partnerről a párválasztáshoz, tetszés kialakulásához.
#22 Te beteg vagy inkabb. Marmint nem a szo serto jelenteseben, hanem konkretan valami bajod van, ha nem tudsz egymastol embereket megkulonboztetni es nem tudod eldonteni X ember kozul, melyik tetszik a legjobban. Vagy csak szimplan troll.
En no vagyok es a legelso amit megnezek egy ferfin az a kulseje. Ha az bejon, akkor mehet az ismerkedes, flort stb amibol leszurom, hogy akarok-e tole barmit.
Nő vagyok, nekem a látás a legfontosabb. Aki nem tetszik, az nem érinthet meg. Nem tudom, milyen tapizós táncikálásokról beszélsz, ha valaki hozzám ér, ellököm.
Nekem ne mondja meg senki, hogy NEKEM mi a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!